Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın yeni transferi bugün geliyor!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın yeni transferi bugün geliyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Porto'dan kiralık olarak renklerine kattığı 24 yaşındaki Kameunlu golcü futbolcu Vincent Aboubakar'ın, bugün saat 16.00'da İstanbul'a geleceği açıklandı.

Beşiktaş, transferin son günlerinde bir son dakika bombası daha patlattı. Siyah-Beyazlı ekip, Porto'nun Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladı. Taraflar arasında yapılan son görüşmede mali detaylar da netleşti. Siyah-Beyazlı ekip, kiralama bedeli olarak Porto'ya 2.5 milyon Euro ödeyecek. Aboubakar ise Kara Kartal'dan 2 milyon Euro garanti ücret alacak.

Golcü futbolcu bugün saat 16.00'da İstanbul'a gelecek. Sağlık kontrolünden geçecek Aboubakar, resmi imzayı atacak.

Nasri ve Caner bekleniyor

Beşiktaş'ın, Manchester City'nin Fransız orta sahası Samir Nasri ile İnter'den kiraladığı Caner Erkin'i de en geç pazartesi gününe kadar Türkiye'ye getirip sağlık kontrolünden geçireceği ifade ediliyor. Bilindiği üzere yaz transfer dönemi 31 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59'da sona erecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...