Avukattan sonra hakim geliyor

Düzenleyen:
Avukattan sonra hakim geliyor

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli takım yeni teknik patronu Advocaat’ın çok istediği Hakim Ziyech’in işini Stoch+2.5 milyon avro bedelle bitirdi

M. Emin ULUÇ

Sarı-lacivertli takım yeni teknik patronu Advocaat’ın çok istediği Hakim Ziyech’in işini Stoch+2.5 milyon avro bedelle bitirdi 
F.Bahçe aylardır peşinden koştuğu Twente’nin oyun kurucusu Hakim Ziyech’in işini bitirdi. Yeni teknik patron Dirk Advocaat’ın çok istediği yıldız oyuncu için dün baş döndürücü bir trafik yaşandı. Hollanda ekibi Ajax’ın futbolcuya talip olduğu haberleri sarı-lacivertli taraftarları üzdü. Fakat Twente’nin sportif direktörü Ted van Leewuen, “Ajax oyuncuyu istedi ama daha yüksek teklif veren var. Ve o kulüple anlaşıldı” açıklaması yaptı. Sarı-lacivertli yönetimin futbolcu için Stoch artı 2.5 milyon avro teklifinde bulunduğu ve bonservisini istediği öğrenildi. Twente yönetiminin bu son teklifi kabul ettiği ifade edildi. Hakim Ziyech dün akşam sosyal medya hesabından taraftarına veda etti. Futbolcu, “Teşekkürler Twente” mesajı yayınladı.
Enes’le paslaştı! 
Futbolcuyla her konuda anlaşan F.Bahçe Yönetimi eğer Ajax’tan son dakika fiyat arttırma teklifi gelip de Twente yönetiminin aklı karışmazsa işi bitirdi sayılır. Ayrıca futbolcunun en kötü ihtimalle yüksek ücretle kiralanması da B planı olarak bekletiliyor. Kısacası Hakim Ziyech artık Sarı Kanarya oldu gibi. Öte yandan Ziyech dün takımı Twente’nin evinde Sparta Rotterdam’ı mağlup ettiği maçta attığı iki golle kulüpteki kariyerini müthiş bir futbolla bitirdi. Karşılaşmanın açılış golünü 14. dakikada kaydeden Ziyech’e bu pozisyonda asisti Enes Ünal yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...