Beşiktaş'ın kiraladığı yeni golcü kendisini anlattı

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın kiraladığı yeni golcü kendisini anlattı

SPOR Haberleri

Kartal Yuvası’nın yeni forveti Vincent Aboubakar, dün önce sağlık kontrolünden geçti sonrasında BJK TV’ye misafir oldu…

Şimdilik futbolseverler için “kara kutu” olan 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncu, tarzı, futbola bakışı ve İstanbul’daki ilk günleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu… Kuşkusuz o da Türkiye’nin meşhur futbolcu karşılamalarından etkilenenlerden. Böyle bir sıcak karşılamayı hayatı boyunca görmediğini (görmesi de zor zaten) söylüyor ve jest karşısında taraftara teşekkür ediyor… 
NEDEN BEŞİKTAŞ’A GELDİ? 
“Kulübü tanımıyordum, birçok kaynaktan bilgiler aldım. Sportif ve idari büyüklüğü tercihimde etkili oldu.”
KİMLERİ TANIYOR? 
“Ricardo (Quaresma) ve Talisca’nın varlıkları çok önemli. Quaresma benim iyi arkadaşım. Çok iyi kalbi var ve iyi bir insan. Futbolculuğu ile ilgili bir şey söylemeye gerek yok. Tam bir fenomen. Ben inanıyorum ki takımdaki diğer arkadaşlarımın da adapte olabilmem için bana yardımları olacak.”
AMOKACHİ SÖZÜ! 
“Amokachi’nin (Beşiktaş taraftarının unutamadığı efsaneleşen Nijeryalı golcü) oyunculuk dönemini pek hatırlamıyorum. Ama en az onun yaptığı mücadele kadar mücadelemi göstereceğim. Bundan şüpheniz olmasın.”
ŞAMPİYONLAR LİGİ... 
“O tecrübeyi yaşadım. Buraya hazırlık aşaması çok önemli. Farklı bir seviyede oynuyorsunuz. Ciddi hazırlanmalısınız. Grupta şansımız var ama işi ciddi tutmalıyız.”
ÖRNEK ALDIĞI KİŞİ? 
Lewandowski’yi örnek alıyorum. Kariyerimde Dinamo Kiev’e attığım goller (Şampiyonlar Ligi 2-2’lik maç) çok önemli. Grubun ilk maçıydı ve deplasmanda oynuyorduk. Bu golleri kariyerimde ayrı tutuyorum.”
KAÇ GOL ATARSIN? 
“Gol sayısı söylemem mümkün değil. Atabildiğim kadar fazla gol alacağım. Oyunumla ilgili de ben kendime not vermeyeyim. Oynadıkça taraftarlar bana not versin.” 
EN GÜÇLÜ YÖNLERİN? 
“Patlayıcı yönüm ve hislerim kuvvetli. Ben takımla antrenman yaptıkça, uyumu oturttukça takıma katkım artacaktır. Övgüler güzel şeyler. Bir taraftan da şöyle bir şey var, insan devamlı kendinden övgülerle bahsetmek istemiyor.”
FORMA NUMARAN? 
“Dokuz, forma numaram. Bugüne kadar hep 9’u giydim. 9 müsait olmasaydı, başka bir numara giyecektim. Burada da 9’u seçtim.”
TÜRKİYE İZLENİMİ... 
“ İlk defa Türkiye’ye geldim. Yemeklerle aram şimdilik iyi. Gayet güzel gidiyor.”
STAT YORUMU... 
“Vodafone Arena stadı çok iyi. Bu kadarını beklemiyordum. Konumu çok ilginç.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...