Fernandao'dan kara haber

Düzenleyen:
Fernandao'dan kara haber

SPOR Haberleri

Kayserispor maçında sakatlanarak stadı koltuk değnekleriyle terk eden Brezilyalı golcü Jose Fernandao'nun sahalardan en az 1 ay uzak kalacağı açıklandı.

Fenerbahçeliler'in yüzü bir türlü gülmüyor, Sarı-Lacivertli kulüpte kriz bitmiyor. Süper Lig'in ikinci haftasının geride kalmasına rağmen hala takım görüntüsüne ulaşamayan Kanarya'da yaşanan sakatlıklar da teknik heyetin elini kolunu bağlıyor. Kayserispor alınan beraberliğin şokunu atlatamayan ve son 33 yılın en kötü ilk 2 hafta performansına imza atan F.Bahçe'de şimdi de Jose Fernandao şoku yaşanıyor.

EN AZ 1 AY YOK

Sonradan oyuna girdiği Kayseri mücadelesinde ayağına aldığı darbe sonrası yerde kalan Sambacı, son bölümde sekerek oynamıştı. Maç sonu koltuk değneklerine stadı terk eden Brezilyalı forvetin çekilen MR'ında üzücü gerçek ortaya çıktı! Durumu ciddi olan Fernandao'nun 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, bu haber teknik heyette adeta şok etkisi yaşattı.

ADVOCAAT DÜŞÜNCELİ

Fernandao'nun sakatlığı sonrası forvette 'kırmızı alarm' verilirken, bu sezon yeniden takıma dönen Emmanuel Emenikei, kapanan rakiplere karşı üretkenlik gösteremediği için kalite olarak da yetersiz görülüyor. Büyük umutlarla alınan ancak hayal kırıklığı yaşatan Robin van Persie ise ciddi kondisyon sorunu yaşıyor, sahada olduğunda da eski günlerini mumla aratıyor.

Her ne kadar milli araya girilse de teknik direktör Dick Advocaat, 2'si formsuz, 1'i sakat 3 forvetle koca sezonu nasıl geçireceğini kara kara düşünüyor...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...