Kontrollü güç

Düzenleyen:
Kontrollü güç

SPOR Haberleri

Rakibe her bölgede baskı uygulanacak, top kanatlarda Lens ve Volkan ile buluşturulacak, Emenike de defansın arkasına sarkacak. Sonuç: Güzel oyun, 3 puan ve seriye devam

M. Emin ULUÇ

Derbi haftasında Fenerbahçe’nin rakibi Gaziantepspor… Hem de bir dönem Fenerbahçe’nin teknik direktörü olan İsmail Kartal’ın çalıştırdığı Gaziantepspor. Aynı zamanda geçen haftanın en çok şut çeken (Başakşehir’e karşı 24) takımı… Sarı-lacivertliler, farklı Kasımpaşa galibiyetinin moraliyle seri başlangıcı düşüncesinde. Teknik direktör Dirk Advocat’ın planı belli. Galibiyet reçetesinde rakibe her bölgede baskı, topa ve oyuna hakimiyet söz konusu… Hollandalı teknik adam, kadro kalitesine inanıyor ama bunun sahaya ve skorlara yansıtılamamasından dem vuruyordu. 

Üçlü aynen devam

İşte Fenerbahçe, Gaziantepspor mücadelesinde gerçek kimliğini ortaya koymaya çalışacak. Hücum organizasyonlarında toplar kanatlarla buluşturulacak. Lens ve Volkan Şen ile sağlı sollu rakip bunaltılacak ve ayrıca hızlı ataklarda Emenike defansın arkasına sarkacak. Erken gol bulunması halinde ise rakibin çözüleceği düşüncesiyle baskı artırılacak ve sonuca gidilecek. Orta alanda yine Ozan Tufan, Josef ve Mehmet Topal üçlüsü görev yapacak. Josef de Souza yine önde ve oyun kurucu pozisyonunda olacak. Mehmet Topal ise geriden oyun kurup savunma ile hücum arasında köprü vazifesi görecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...