Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski'den yönetime mesaj

Düzenleyen:
Podolski'den yönetime mesaj

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Lukas Podolski, sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan ve formasından ayrı kalan Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski, Ocak ayında takımdan ayrılacağı şeklinde çıkan haberlere yanıt verdi. Bild am Soontag'a konuşan Alman futbolcu, Galatasaray'da mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmem var. Ocak ayında ayrılmayı düşünmüyorum. Galatasaray forması altında şampiyonluk yaşayarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyorum. Eğer yönetim de isterse yeni sözleşmeye seve seve imza atarım."

"YAŞANAN OLAYLAR BENİ VE AİLEMİ ETKİLEDİ"

Sakatlığının son durumu ile ilgili bilgi veren Podolski "Kariyerim boyunca sadece bir doktora güvendim. Bu nedenle teknik direktör ve yönetimden izin alarak Köln'de tedavi oldum" şeklinde konuştu. Türkiye'de yaşanan terör olaylarına da değinen Lukas Podolski şu ifadeleri kullandı:
"İstanbul harika bir şehir… Yaşanan olaylar tabi ki beni ve ailemi de etkiledi. Ancak kesinlikle bu şehirde hiçbir zaman tehlikede ve güvensiz hissetmedim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...