Advocaat: Kazanmaya mecburuz

Düzenleyen:
Advocaat: Kazanmaya mecburuz

SPOR Haberleri

M.United’ın gruptan lider çıkacağını öngören Fenerbahçe’nin hocası “Feyenoord onları yendi. Şimdi biz de evimizde galibiyet alarak iddiamızı sürdürmeliyiz” dedi

Mehmet Emin ULUÇ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Avrupa Ligi’nde oynayacakları Feyenoord maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak, “Rakibimizin kim olduğu sorusunu cevaplamak zor” diyen Advocaat, “Avrupa’daki grubumuzda ise en güçlü takım Manchester United. Diğer takımlar ikinci olmak için mücadele edecek. Feyenoord evinde MAnU’yu yendi. Bu nedenle biz de onlara karşı kazanmak zorundayız” ifadesini kullandı. “Sahaya en iyi kadromuzla çıkacağız” vurgusunda bulunan Hollandalı hoca, “Şu anda oyuncu rotasyonu yapacak durumda değiliz” derken üç ön liberoyla oynadıkları yönündeki soruya, “Siz son maçı izlediniz mi? Ozan ve Josef, Mehmet’in 10 metre önünde oynadılar. Belki geçmişte öyle oynamış olabilirler. Ama siz sahada olana bakmalısınız” yorumunu yaptı.

Taraftar artık stada gelmeli

Feyenoord karşısında tribün desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Dirk Advocaat, “İki takım da ateşli taraftarlara sahip. Ancak Feyenoordlular stadı dolduruyor. Taraftarlarımız belki şu anda durumdan memnun değil ama artık stada gelip bize destek olmalı” dedi. Takımın oturmaya başladığını belirten tecrübeli hoca, “Son iki maçta 15 pozisyon bulduk ve 7 gol attık. Futbolda önemli olan pozisyona girmenizdir. Biz bunu fazlasıyla yapıyoruz. Son paslara ve vuruşlara daha fazla çalışmamız gerek bu konuda eleştirebilirsiniz. Ancak genel anlamda kötü bir şey söyleyemezsiniz” diye konuştu. Fenerbahçe’ye geldiği için pişmanlık duymadığını belirten Advocaat, “Burada olduğum için çok şanlıyım” derken Van Persie’yle ilgili olarak, “Oynayıp oynamayacağını maçta göreceksiniz. Bizim önceliğimiz kazanmak” açıklaması yaptı.           

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...