HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Manisaspor Teknik Direktörü Palaz istifa etti

Düzenleyen: /
Manisaspor Teknik Direktörü Palaz istifa etti
Koray Palaz , Haber

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig'in 6. hafta maçında Bandırmaspor karşısında 4-0'lık farklı skorla mağlup olan Manisaspor'da, Teknik Direktör Koray Palaz istifa etti.

Manisaspor Teknik Direktörü Koray Palaz basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Futbolda bu anlar zor anlardır. Biraz önce karar aldık. Kararımın hem başkana ve hem de oyuncularıma ilettim. Buraya çok istekli, arzulu, hedefleri ve idealleri bir kişi olarak geldik ekibimizle birlikte. Maalesef istediğimiz gibi olmadı ve görevimden istifa kararı aldım. Bu kararımı hem oyunculara hem de başkanımıza ilettim. Manisaspor'a ve Manisa'ya bu skordan dolayı son haftalarda yaşadığımız aldığımız sonuçlardan dolayı camiadan ve bu camiaya gönül verenlerden özür dilerim. Olmuyor yani futbolda bu anlar zordur. Oyuncularla vedalaştık. Buraya kadarmış Manisaspor camiası için hayırlısı olsun. İnşallah Manisaspor daha iyi yerlerde olur" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...