Caner'i duygulandıran hareketler...

Düzenleyen:
Caner'i duygulandıran hareketler...

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe forması da giyen milli oyuncu, yönetim, teknik ekip ve taraftarın büyük desteği karşısında çok etkilendi ve düşüncelerini sıraladı

Caner Erkin… Türk futbolunun yetiştirdiği yurt dışı görmüş önemli değerlerimizden… Arda Turan kuşağından… Kariyerinde Vestel Manisa, CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe ve son olarak Beşiktaş var. O üç büyüklerde ter döken nadir oyunculardan. Ki o 6 sezon formasını giydiği Fenerbahçe ile mukavele uzatmayıp İtalyan ekibi Inter’e giden ancak kadroda düşünülmemesi sonrası ezeli rakip Beşiktaş’a gelen milli değer. Daha iki aylık “Kartal”dı… Kısa sürede formayı da kaptı, siyah-beyazlı taraftarların gönlünü de kazandı. 

“Seferberlik” vardı

Antalyaspor ile oynanan maçta oyuna sonradan girip bir futbolcunun başına gelebilecek en büyük talihsizliklerden birini yaşadı ve aşil tendonu koptu. Hem de bir futbolcu için en verimli olduğu çağda (28 yaşında). Ve maç gecesi Başkan Fikret Orman olmak üzere herkesi üzen, galibiyeti gölgede bırakan olay sonrası yönetimden teknik ekibe ve taraftara kadar herkes deyim yerindeyse seferber oldu. Gece yarısı hastanede operasyon geçirdi, Başkan Fikret Orman yanındaydı. Bir gün sonra ise Caner Erkin’i duygulandıran gelişmeler yaşandı.

Başkan çok etkiledi

Teknik Direktör Şenol Güneş, yardımcısı Tamer Tuna ve futbolcular soluğu Caner Erkin’in yanında aldı moral verdi. Sosyal medyada da siyah-beyazlı taraftarlar galibiyeti bir kenara bırakıp Caner için dualara başlamıştı. Tüm bunlar milli futbolcuyu derinden etkiledi. Bir an önce sahalara dönmek için sabırsızlanan Caner Erkin yakın çevresine yaşadıklarıyla ilgili önemli tespitler yaptı: Tam bir aile havası var. Takım ruhu, destek, yardımlaşma, dayanışma birlik ve beraberlik çok iyi. Başkanın insani yaklaşımı da beni etkiledi. Hepsine teşekkür ediyorum.

TFF’den bilgi istendi

Beşiktaş Kulübü, Caner Erkin’in sakatlığı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) bilgi talep ettiklerini açıkladı. Resmi siteden yapılan açıklamada, Rize maçı sonrası aniden A Milli Takım’ın Ukrayna ve İzlanda maçlarının kadrosuna davet edilen oyuncunun tedavisinin yarım kaldığı ifade edilerek “TFF Sağlık Kurulu ve A Milli Takım Sağlık Heyeti’ne oyuncumuza Milli Takım sürecinde (varsa) yapılan tedaviyle ilgili kulübümüze detaylı bilgilendirme yapılması için resmi başvuru yapılmıştır” denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...