En acı jübile

En acı jübile

SPOR Haberleri

Chape’nin emektar kalecisi Nivaldo,kalanlar olarak artık yollarına eskisi gibi devam edemeyeceklerini söyleyerek, futbolu bıraktığını açıkladı

Chapecoense, uçak kazası sonucu neredeyse bütün oyuncularını kaybederken, amatör olduğu günlerden bu yana Brezilya ekibinin formasını giyen emektar file bekçisi Nivaldo, gözyaşları içerisinde futbolu bırakacağını açıkladı. Chapecoense ile 300. maçına çıkmaya hazırlanan Nivaldo, geride kalanlar olarak yollarına eskisi gibi devam edemeyeceklerini aktardı ve futbola veda edeceğini duyurdu. Kupa finali kadrosuna alınmadığı için uçağa binmeyen 42 yaşındaki kaleci, "Gitmem gerekiyordu ancak burada kaldım. Hayatta her şeyin bir nedeni var. Atletico-MG karşısında 300. kez forma giyip, futbola veda edecektim. Seyahat programında bir değişiklik oldu ve Chapeco'ya dönmediler. Sao Paulo'dan direkt Medellin'e geçtiler. Caio da beni kadroya almayacağını söylemişti" dedi.

TAZİYE ZİYARETİ
Medipol Başakşehir'in Brezilyalı futbolcuları Mossoro ve Doka, Brezilya'nın İstanbul Başkonsolosluğu'na, Chapecoense için taziye ziyaretinde bulundu. Başkonsolos Paulo Roberto França kabul sırasında, "Türkiye ile Brezilya kardeş ülkelerdir. Bizler birbirimize çok benziyoruz. u ziyaretle bir ulusu kollarınızı açarak selamlıyorsunuz. Bu ziyaretten dolayı onur duyuyoruz" diye konuştu.

ST.ETİENNE'DEN FORMA JESTİ
Fransa'nın önde gelen kulüplerinden Saint- Etienne, federasyondan aldıkları özel izinle Pazartesi günü oynayacakları Marsilya maçında Chapecoense logolu formalarla sahaya çıkacak. Fransa Ligue 1 mücadelesi öncesinde ayrıca bir tören düzenlenip hayatını kaybeden futbolcular ve kulüp çalışanları için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...