'O gollerin devamı gelecek'

Düzenleyen:
'O gollerin devamı gelecek'

SPOR Haberleri

Attığı jeneriklik gollerle özel bir hayran kitlesine sahip olan Moussa Sow, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak için geri döndüğünü söyledi.

Al Ahli’de her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Senegalli yıldız, “Goller attım, şampiyonluk kazandım ama Fenerbahçe’yi ve buradaki atmosferi özlüyordum. Başarıların devamı ve Fenerbahçe’yle yeniden şampiyonluk coşkusunu tatmak için geldim” ifadesini kullandı. Sezon başında yaşadıkları sıkıntıların geride kaldığını belirten Sow, “Artık çok daha iyi durumdayız. Galibiyet serisini tüm maçlarda korumak istiyoruz” derken, “Fenerbahçe için gecesini gündüzüne katıp çalışan bir başkanımız var. Umarım bu sene ona şampiyonluk hediye ederiz” ifadesini kullandı. Sow, attığı röveşata golleri için ise, “Bu tarz golleri seviyorum. Sürekli deniyorum, başarınca da mutlu oluyorum. Devamı gelecek inşallah” yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...