Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lens oynarsa Van Persie olmayacak

Lens oynarsa Van Persie olmayacak

SPOR Haberleri

Çaykur Rize maçına 11 başlayan Aatif yerini Volkan’a bırakacak Bir sürpriz olur, Lens oynarsa Van Persie kulübeye çekilecek

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi ilk 11 yüzde 99 oranda şekillendi. Sarı-lacivertiler, maça kalede Volkan Demirel ile başlayacak. Son haftalarda klasikleşen savunma dörtlüsü yine sahada olacak. Sağ bekte Şener, solda Hasan Ali, göbekte ise Kjaer-Skrtel ikilisi, defans hattını oluşturacak. Bu dörtlünün önünde yine Josef de Souza ve Mehmet Topal yer alacak. Hücum bölgesinde ise Çaykur Rize maçı 11'inden 1 değişiklik olması bekleniyor.

TARAFTARDAN BİLE SAKLADI!..
Alper, Van Persie ve Sow'un yer alacağı hücum bölgesinde, Aatif yerine Volkan Şen derbide görev yapacak isim olacak. Samandıra'dan gelen haberler, Lens'in 11'de yer almayacağı şeklinde. Ancak bir sürpriz olur Lens kadroya dahil olursa, Advocaat'ın Robin van Persie'yi kulübeye çekebileceği ifade ediliyor. Advocaat dünkü idmanda taraftarı görünce yelekleri bile karışık dağıttı. Yani kurt hoca, 11'ini taraftardan bile sakladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...