Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dick Advocaat: Her şey bizim için iyi olacak

Düzenleyen:
Dick Advocaat: Her şey bizim için iyi olacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, golsüz berabere biten Beşiktaş derbisini değerlendirdi. İyi mücadele ettiklerini, rakibe pozisyon vermediklerini belirten Advocaat, "Tüm oyuncularım iyi oynadı. 'Kim ilk 11'deydi, kim değildi' diye konuşmanın mantığı yok. Hakemle ilgili de konuşmayacağım." dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, golsüz berabere biten Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

"Fenerbahçe için her şey iyi olacak"

İyi bir atmosferde güzel bir maç geçirdiklerini belirten Advocaat, "Adil olmamız lazım. İki takım da iyi mücadele etti. Biz rakibimize pozisyon vermedik. Bu şekilde oynadığımız, savunmada iyi olduğumuz zamanlarda bile gol bulabileceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe için her şey yolunda gidiyor ve gitmeye de devam edecek" dedi. 

"Hakemle ilgili konuşmayacağım"

Kadro seçimiyle ve hakemle ilgili konuşmanın gereksiz olduğunu belirten Advocaat, "İlk 11 veya kadro seçimim hakkında konuşmak doğru değil. Tüm oyuncularım iyi mücadele etti. Maçın başında pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Beşiktaş'ın bizi savunmada karşılama durumu vardı. Hakemle ilgili bir şeyler söylemem bekleniyor ancak bunu yapmayacağım. Hakemle ilgili konuşmayacağım." şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...