Tek başına takım! Bruma

Düzenleyen:
Tek başına takım! Bruma

SPOR Haberleri

13 hafta sonunda 5 gol 3 asist istatistiğini yakalayan Bruma, Galatasaray’ın 4 galibiyetine doğrudan katkı yaptı

Bursa’nın ardından, Kasımpaşa’yı da yenerek çıkışını sürdüren G.Saray’da Portekizli futbolcu Armindo Bruma, sergilediği başarılı performansla göz dolduruyor. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in vazgeçilmezleri arasında yer alan Portekizli forma giydiği 13 lig maçında 5 gol attı, 3 de asist yapma başarısı gösterdi. Akhisar, Gençlerbirliği, Adana ve son olarak Kasımpaşa maçlarında attığı gollerle ve yaptığı asistle direkt olarak galibiyette rol oynayan Bruma; Beşiktaş ile Kayseri maçlarında ise G.Saray’ın hanesine 1 puan yazdırmasında pay sahibi oldu. Başarılı futbolcu 3-1 kazanılan Antalya maçında da 2. golün asistini yapmıştı. Bruma’nın şu ana kadar attığı gol ve yaptığı asistler çıkarıldığında 26’lı puanlı sarı-kırmızılı takım 10 puan eksik kalıyor. 
Tek başına takım! Bruma
Galatasaray Dergisi’nin aralık ayı kapağı olan Bruma, rakip fileleri 5 defa havalandırdı. Portekizli, 6 gollü Eren’den sonra sarı-kırmızılıların en golcü ikinci futbolcusu konumunda.

BURHAN CAN TERZİ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...