HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şaşırtan Sneijder kararı! Taraftar yıkılacak

Düzenleyen: /
Şaşırtan Sneijder kararı! Taraftar yıkılacak
Wesley Sneijder, Haber

SPOR Haberleri

Döviz kurunun yükselmesi, gelirlerinin büyük çoğunluğu TL olan ve zaten mali açıdan da zor durumda olan sarı kırmızılı ekibi oldukça zora soktu.

Cimbom, birçok oyuncusuna Euro ile ödeme yaparken, özellikle primlerle birlikte yıllık 5 milyon Euro kazanan Wesley Sneijder’ın aldığı ücret, kulübün belini büküyor.

Habertürk'ün haberine göre; takımda en çok kazanan isim olan Hollandalı yıldıza 6 ay önce 16 milyon 500 bin TL ödenirken, şimdi ise kur artışı nedeniyle 19 milyon TL ödenmesinden rahatsız olan Özbek yönetimi, talibi çıkması halinde ocak ayında Sneijder’ı satmayı planlıyor.

ÇİN VE AMERİKA KULÜPLERİ TAKİPTE

Sarı-Kırmızılı kulüple 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan ancak 7.5 milyon Euro karşılığında serbest kalma hakkını elinde bulunduran Sneijder’ın, ayrılmak istemesi durumunda bu ücrette de indirime gidilmesi düşünülüyor.

Galatasaray yönetimi, Çinliler’in yanı sıra Amerika kulüplerinin de yakından ilgilendiği deneyimli oyuncu için masaya oturmaya sıcak bakıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...