Josef de Souza'dan Ganso'ya: Fenerbahçe gel

Düzenleyen:
Josef de Souza'dan Ganso'ya: Fenerbahçe gel

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Fenerbahçe ile anılan Sevillalı Ganso'ya çağrıda bulundu.

Fenerbahçe'nin orta sahadaki başarılı ismi  Josef de Souza , ismi sarı lacivertli takım ile anılan Sevilla 'nın Brezilyalı futbolcusu Ganso'ya ''Fenerbahçe'ye gel'' mesajı attı.

Resmi Instagram hesabından Sevilla formalı bir fotoğrafını paylaşan Ganso, düşünceli bir ifade ve göz kırpan ifade kullandı. Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Josef de Souza'da Ganso'nun fotoğrafına ''Vem pro Fener (Fenerbahçe'ye gel)'' yorumunda bulundu. 

Josef de Souza'dan Ganso'ya: Fenerbahçe gel

AYNI TAKIMDA OYNAMIŞLARDI

Ganso ve Josef, Brezilya'da Sao Paulo takımında beraber forma giymişti. Josef, 2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer olurken, Ganso'da 2016 yılında Sevilla'ya transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Ganso'nun bonservis değerinin 10 milyon Euro olduğu belirtiliyor. 

Ganso, bu sezon Sevilla formasıyla La Liga'da sadece 6 maça çıkabilirken 1 asist yaptı. 10 numara pozisyonunda oynayan futbolcu, 8 kez de Brezilya Milli Takım formasını giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...