Jackson Martinez kadro dışı kaldı!

Düzenleyen:
Jackson Martinez kadro dışı kaldı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın forvete istediği Jackson Martinez, kulübü Guangzhou Evergrande'nin Asya Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmedi. Bu hareket Beşiktaşlıları heyecanlandırdı.

Forvet takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş ile anılan Guangzhou Evergrande forması giyen Jackson Martinez Asya Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almadı.

KADROYA ALINMADI

Brezilyalı teknik adam Felipe Scolari'nin çalıştırdığı Çin Süper Ligi ekibi Guangzhou Evergrande, Asya Futbol Federasyonu'na Asya Şampiyonlar Ligi için kadrosunu bildirirken, 30 yaşındaki Martinez bu kadroya dahil edilmedi.

HABER BEKLENİYOR

Beşkitaş'ın da yüksek maliyeti nedeniyle kiralama opsiyonunu da düşündüğü Jackson Martinez'in bu gelişmeden sonra nasıl bir tavır alacağı bilinmiyor. İspanyol basının da dikkatini çeken bu gelişmeden sonra tecrübeli Kolombiyalı golcünün takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Guangzhou Evergrande'nin 2016 Şubat ayında Atletico Madrid'den 42 mliyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Martinez'in kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...