Kalite kontrol

Düzenleyen:
Kalite kontrol

SPOR Haberleri

Yedek kuvvetler Necip, Tolgay ve yeni transfer Mitrovicli kadro Quaresma, Cenk bitiriciliğiyle sonuca gitti, TUR KAPISI aralandı, ÖZ GÜVEN sağlandı, YENİ SAYFA açıldı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş önceki gece göğsümüzü kabarttı, İsrail deplasmanında Hapoel Beer Sheva’ya “futbol” dersi verdi, “tecrübe” ve “kalite” farkını gösterdi. İsrail Ligi’nde geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve bu sezon lider durumda bulunan Hapoel Beer’e karşı 3 cezalısı olan ve 2 as oyuncusunu da (Talisca-Oğuzhan) kulübede başlatarak bir deneme yapan teknik direktör Şenol Güneş, istediğini gördü ve aldı. Yeni transfer Mitrovic’in stoperde görev aldığı, önlerinde Necip ve Tolgay’ın oynadığı Kartal’da şans verilenler fırsatı iyi değerlendirirken sonuca götürenler ise Quaresma’nın kalitesi ve Cenk Tosun’un iş bitiriciliğiydi.
Yaralar kapatıldı
Siyah-beyazlılar adına bu maçı sadece bir tur sınavı olarak görmemek gerekiyordu. Çünkü öncesinde ağır yaranın alındığı Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe derbisi ve ardından ligde devam eden (Karabük) kayıp söz konusuydu. Avrupa’da olası bir mağlubiyet Kara Kartal’ı toparlanması zor bir sürece sokabilirdi ancak farklı ve rahat galibiyet çok şeyi değiştirdi. Öz güven kazanıldı, tur kapısı aralandı ve kara bulutlar dağıtıldı, pazar günü oynanacak Akhisar Belediye maçı öncesi moral depolandı.

GÜNEŞ’TEN İSRAİLLİLERE..
Evimize de bekleriz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş  oyunu da skoru da beğenmiş ve İsraillilere “Çok güzel taraftar vardı. Atmosfer çok güzeldi. Skora rağmen destek devam etti, fair play devam etti. Temennim o ki Türkiye’ye de gelsinler. Herhangi olumsuzluk olacağını düşünmüyorum” dedi. Güneş takıma da ince göndermede bulunup “Karabük maçında hiçbir şey yapmadık. Koşarsanız, iyi niyetle mücadele ederseniz sonuç alırsınız. Burada oyuncular savaştı” diye konuştu.
İSRAİL BASINI NE YAZDI?
İmkânsız yokmuş!

∂ Haaretz Gazetesi: “İsrail şampiyonu evinde teslim oldu!. Beşiktaş gibi bir takım karşısında saygı duyulması gereken bir performansa rağmen hayal kırıklığı oldu. Hapoel Beer Sheva, Türkiye’ye fazla şansı olmadan gidecek ve muhtemelen taraftarlar ‘İmkânsız nedir’ pankartı açacak.” 
∂ Maariv Gazetesi: “Onlar için fazlaydı. William, Cenk Tosun ve Atiba Hutchinson’ın golleri, Beşiktaş’a hak ettikleri galibiyeti getirdi.” 
∂ Yediot Aharonot: “İmkânsız diye bir şey yok. Evinde 3-1 yenilen Hapoel Beer-Sheva’nın Türkiye’de Beşiktaş karşısında turu geçme şansı gerçekten zor ama bu sezon İsrail ekibi için hiçbir şeyin imkansız olmadığını gördük.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...