BİTİRİM İKİLİ

Düzenleyen:
BİTİRİM İKİLİ

SPOR Haberleri

Portekizli yıldız Cenk’in ligdeki son 7 golünün 4’ünde asist yapan isimdi

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada fırsatı kaçırmayan Beşiktaş, Vodafone Arena’da Akhisar’ı yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Ege ekibinin katı savunma anlayışını ilk dakikalarda aşmakta zorlanan Kartal’da ‘bitirim ikili’ bir kere daha maymuncuk görevi yaptı. Hafta içindeki UEFA Avrupa Ligi son 32 turu maçında İsrail’de Hapoel’i yenen siyah-beyazlı takımda Quaresma ortalamış Cenk Tosun yaptığı müdahale ile rakip oyuncunun kendi kalesini vurmasını sağlamıştı. Dün de maçın 13. dakikasında benzer film sahnedeydi adeta. Quaresma sağ çizgiden adrese teslim bir orta yaptı, Cenk Tosun kafasını çalıştırarak siyah-beyazlı tribünleri ayağa kaldırdı. Kaçmaması gereken fırsattan dolayı stres eşiği yüksek maç bu golle kolaya döndü. 
Cenk açık ara önde
Bu sene Ricardo Quaresma-Cenk Tosun ortaklığı takımı zirveye uçurdu. Portekizli yıldız Süper Lig’de oynadığı 19 maçta 10 asiste yükseldi. Cenk Tosun da bu haftaya kadar ligde 21 maçta 16 gollük müthiş bir performans gösterdi ve krallık yarışında arayı biraz daha açtı. Tosun’un ligde attığı son 7 golün 4’ünde Q7 asist yapan isim oldu. Quaresma ligde Wesley Sneijder’den (11) sonra en çok asist yapan futbolcular içinde ikinci sırada (10) yer alıyor. Öte yandan Cenk’in attığı son 5 kafa golünde bütün asistler Quaresma’dan geldi.  

Hocayı getir Cenk!

Maç sonrası Beşiktaş tribünlerinde coşku büyüktü. Siyah-beyazlı taraftarlar sık sık şampiyonluk tezahüratları yaptı. Oyuncuları tribüne çağıran seyirciler Atınç Nukan’a üçlü çektirdi.  Taraftarlar Cenk Tosun’dan soyunma odasına giden Şenol Güneş’i geri getirmesini istedi. Cenk, soyunma odasına giderek tecrübeli teknik adamı sahaya getirdi. Güneş, saha ortasında kendisini bekleyen oyuncularla birlikte taraftarları selamladı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...