Başkan koruması

Düzenleyen:
Başkan koruması

SPOR Haberleri

Galatasaray, Rize’de 2 puan kaybederken Dursun Özbek yöneticilerin yeni hocaya yönelik eleştirilerine “Sabırlı olup, bekleyelim. Elinde sihirli değnek yok” cevabını verdi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray fırtınalı geçen bir haftanın sonunda derin nefes almak ve Başakşehir’in puan kaybettiği haftada kazanmak isterken, Rize’de hayal kırıklığı yaşandı. Riekerink’i gönderip takımın başına Igor Tudor’u getiren sarı-kırmızılılarda, beklenti büyüktü. Camianın ve taraftarın büyük bölümü Igor Tudor’la açılan yeni sayfanın güzel başlayacağına inanıyordu. Ama olmadı. G.Saray öne geçtiği karşılaşmadan ancak 1 puanla ayrılabildi. Maçtan sonra da hem yönetim kanadından, hem camiadan Hırvat teknik adamın maç içindeki hamlelerine eleştiriler geldi. Tudor’un öndeyken defansif iki oyuncu Tolga ve Ahmet’i sahaya sürmesi, geriye çekmesi doğru bulunmadı. Eleştiriler Başkan Dursun Özbek’e kadar ulaşınca da, G.Saray’ın bir numarası duruma el koydu. 
Bruma olsaydı
Kurmaylarıyla görüşen Dursun Özbek, dışarıda hocaya yönelik eleştirileri yapılmasını yasaklarken, yönetim içindeki homurdanmalara karşılık da “Adamın elinde sihirli değnek yoktu. Panik yapmaya gerek yok. Hiçbir şey bitmiş de değil. Tudor’a inanıyorum. Biraz süre tanımak gerekiyor. Sabırlı olup, bekleyelim” mesajı gönderdi. Öte yandan Rize’de alınan sonuç olumsuz olunca en çok konuşlan isim Bruma oldu. Tudor’un Rize’ye götürmediği Bruma için “Şu maçta o olsaydı 3 puan cepteydi” şeklinde yorumlar yapıldı. Dünü izinli geçiren G.Saraylı futbolcular bugün 17.00’de derbi hazırlıklarına başlayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...