Yıldırım: Beşiktaş nerede

Düzenleyen:
Yıldırım: Beşiktaş nerede

SPOR Haberleri

Şikeden canı yandığı halde davaya müdahil olmayanları korkaklıkla suçlayan Fenerbahçe Başkanı, “TFF, Kulüpler Birliği ve Beşiktaş neden şikâyetçi olmuyor” dedi.

M.EMİN ULUÇ

FETÖ/PDY’nin “futbolda şike” soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava dün Silivri’de başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülmeye başlanan davada 108 sanık yargılanırken, müşteki sıfatıyla davaya dahil olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilk duruşma gününe damga vurdu. Mahkeme çıkışı sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, şike mağduru kulüpleri sessiz kalmakla suçlarken özellikle Beşiktaş’ı hedef aldı. “Yargıtay artık karar vermeli. Fenerbahçe’den başka kimse, hiçbir kulüp FETÖ’den şikayetçi değil, neden? 2011’de yapılan hadise Türk futboluna darbe vurmadı mı? Futbolcu alacakları verecekleri, vergileri... Her şeyi bozdu.  Nerede TFF, nerede Kulüpler Birliği?” çıkışında bulundu.
Bu Türkiye’nin davasıdır
Şike sürecinde maddi-manevi zarara uğramalarına rağmen susanları korkaklıkla itham eden Aziz Yıldırım, “Biz mağduruz. ‘Yok ben gelmeyeyim. Bu ilde ifade vereyim’ yok böyle. Geleceksiniz burada suçlamanızı yapacaksınız. Herkes korkuyor kaçıyor. Sayın Cumhurbaşkanı bu konuda mücadele ediyor. Her şeyi yapıyor hukukla. Kimse korkmasın. Bu Türkiye’nin davası” dedi.  “Herkes bu davada taraf olmalı. Bir daha kimseye bir şey olmaz” vurgusunda bulunan Yıldırım, “Herkes sahip çıksın. Gidin Allah aşkına. Şikâyetçiyim bile diyemiyorsunuz. Bugün Cumhuriyet arkamızda. O zaman niye korkuyorsunuz? Nerede Beşiktaş Kulübü? Neden şikâyetçi olmuyorlar?” sözleriyle davaya müdahil olamayan kulüpleri eleştirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...