Fırtına dindi

Düzenleyen:
Fırtına dindi

SPOR Haberleri

Yakaladığı çok sayıda gol fırsatında kalesinde devleşen Haydar’a takılan bordo-mavili takımın 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Trabzonspor, baştan sona üstün oynadığı maçta Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve önemli iki puan kaybetti. İlk yarısı çok yüksek bir tempoya sahne olan maçın ilk 7 dakikasında Rodallega ile iki önemli fırsatı değerlendiremeyen bordo-mavili takım, kalesindeki tek tehlikeyi 8. dakikada Vagner Love’un kafa vuruşuyla yaşadı ancak Onur gole izin vermedi. Bu pozisyonun ardından ilk yarı boyunca rakip kaleyi adeta ablukaya alan Ersun Yanal’ın takımı Castillo, Olcay ve Rodallega ile önemli fırsatlar yakalasa da Haydar’ı geçmeyi başaramadı. 45’te Yusuf Yazıcı-Olcay iş birliğiyle gelişen ataktan da sonuç çıkmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.
Rodallega-Haydar maçı
İkinci yarıda da baskılı oynayan Trabzonspor, 64’te öne geçmeye yaklaştı ancak Pereira’nın sağdan yaptığı ortaya iyi yükselen Rodallega’nın kafa vuruşu Haydar’ın üzerine gitti. 67’de bu defa ceza sahası dışından plase bir vuruşla şansını deneyen Kolombiyalı, günün başarılı ismi Haydar’ı yine mağlup edemedi. Yusuf Yazıcı-Dame N’Doye değişikliğiyle çift forvete dönen Ersun Yanal’ın bu hamlesi baskıyı her geçen dakika arttırırken, bu baskı Haydar’ı geçmek için yeterli olmadı ve 90 dakika 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. 
    > Uğur AKTAN

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...