Gururlan Beşiktaş

Düzenleyen:
Gururlan Beşiktaş

SPOR Haberleri

Temsilcimiz Aboubakar ve Cenk’in golleriyle güldü... Beşiktaş Avrupa’da yoluna devam eden tek Türk takımı oldu

Murad Tamer

Beşiktaş vizeyi İsrail’de 3-1’lik galibiyetle aldığı turun biletini İstanbul’da Hapoel Beer-Sheva’yı 2-1 yenerek aldı. Şenol Güneş ilk maçta alınan farklı galbiyetin rahatlığıyla pazartesi günü Galatasaray’la oynanacak derbi öncesi 4 yıldızını dinlendirmeyi tercih ederek başladı maça. Cenk Tosun, Oğuzhan, Atiba ve Gökhan Gönül yedek kulübesindeydi. Yine de oyuna baskılı ve istekli başladı Beşiktaş. İşini şansa bırakmak istemeyen siyah-beyazlılar 17. dakikada golü buldu. Babel’in son çizgiye inerek verdiği pasta penaltı üzerinde bulunan Aboubakar’ın gelişine vurarak ağları sarstı: 1-0. Golden sonra daha da rahatlayan temsilcimiz oyunun kontrolüne tamamen ele aldı. 
Perdeyi Cenk kapattı
İkinci yarı başladı Beşiktaş kaldığı yerden devam etti. Gole ihtiyacı olan İsrail ekibi değildi sanki. Son hafataların yıldızı Quaresma 58’de golle burun burun geldi ama ceza sahası içindeki vuruşu zayıftı. Hiç beklemediğimiz şekilde 64’te Nwakaeme skoru eşitledi. Ardından Ben Sahar boş kale yerine topu dışarı vurunca derin bir nefes aldık. Rakip kalemizde tehlikeli olmaya devam etse de Fabri kurtarışlarıyla öne çıktı. Oğuzhan ve Cenk Tosun’un girmesiyle rakibin baskısı azaldı. Dakikalar 87’yi gösterdiğinde Cenk Tosun sahneye çıktı ceza sahası dışından ağları havalandırdı: 2-1. Bu skorla Beşiktaş son 16’ya kaldı ve Avrupa’da Türkiye’nin tek temsilcisi olarak yoluna devam etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...