Hesabı keselim

Düzenleyen:
Hesabı keselim

SPOR Haberleri

İlk maç 9 Mart’ta Yunanistan’da rövanş ise 16 Mart’da Vodafone Arena’da

Liderler UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda buluştu. Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan ve şampiyonluğa koşan Beşiktaş, Yunanistan’da uzak ara önde olan Olimpiakos’la eşleşti. Ki aynı Olimpiakos önceki gece 0-0’ın rövanşında Ankara’da bir diğer temsilcimiz Osmanlıspor’u 3-0 yenmiş ve elemişti. İlk maç 9 Mart’ta Yunanistan’da. Rövanş ise 16 Mart’ta Vodafone Arena’da. UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finaller 13 ve 20 Nisan, yarı finaller 4 ve 11 Mayıs’ta oynanacak. Final maçı ise 24 Mayıs’ta İsveç’in başkenti Stockholm’de.
İki hoca izlemişti
İşin ilginç tarafı Beşiktaş yönetimi, Olimpiakos’u Ankara’daki Osmanlı maçında iki hoca ile izlettirmiş olması. Yönetici Metin Albayrak bu konuda “Demek ki eşleşeceğimiz içimize doğmuş” derken turla ilgili de “Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz” ifadesini kullandı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...