HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Aziz Yıldırım'ın istifası cebinde' iddiası

Düzenleyen: /
'Aziz Yıldırım'ın istifası cebinde' iddiası
Aziz Yıldırım, Haber

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli kulüpte gündemde olan olağanüstü kongre için Başkan Aziz Yıldırım'ın 2 planı olduğu öne sürüldü.

Kulübü dünya seviyesine çıkarmak için harcanan emek, 3 Temmuz süreci, yargı savaşı, rakiplerle mücadele, peş peşe gelen kötü sonuçlar... Başkanlığındaki 20. yılında iyice yıpranan Aziz Yildırım’ın istifayı düşündüğü, bu planını salı günkü yönetim toplantısında açıklayacağı öne sürüldü. 

15 Şubat 1998 yılında yapılan Fenerbahçe Genel Kurulu, sadece kulüp için değil Türk spor tarihi açısından da dönüm noktası oldu. Aziz Yıldırım, Vefa Küçük’ü 1 oy farkla geçerek başkanlık koltuğuna oturdu.

Yıldırım bu görevde tam 19 seneyi geride bıraktı. Sayısız başarılar yaşadı, son maçta kaçan şampiyonluklarla yıkıldı. Kulübü dünya seviyesine çıkarmak için çok çalıştı. 3 Temmuz sürecinde hapse girdi, ardından yargı mücadelesi yaptı.

Rakiplerle yarıştı. Son dönemde peş peşe gelen kötü sonuçların ardından üzerindeki baskı iyice arttı. Aziz Yıldırım’ın ciddi bir şekilde istifayı düşündüğü öne sürüldü. Yıldırım, bu planını salı günkü yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarıyla paylaşacak ve ardından yeni bir yol haritası çizilecek.

AKLINDA İKİ PLAN VAR

Aziz Yıldırım, istifa etmesi halinde, sonrasında yaşanacak süreç için kafasında iki yol belirledi. Bunlardan ilki, kendisiyle birlikte yönetim kurulunun da görevi bırakması ve olağanüstü seçime gidilmesi. Bir başkan istifa ettiğinde genelde yaşanan süreç bu. Fakat bir alternatif daha var...

YILDIRIM'IN YERİNE USLU

Yıldırım görevi bırakıp, arkadaşlarından 2018’in mayısında yapılacak genel kurula kadar devam etmelerini isteyebilir. Bu durumda bir başkanvekili belirler. Bu görev için bir numaralı aday da Mahmut Uslu. Ancak Aziz Yıldırım’ın bu yolu tercih etmesi halinde camiadan büyük bir tepki ve protesto gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...