Yıllar sonra gelen itiraf! Hagi ile Şükür...

Düzenleyen:
Yıllar sonra gelen itiraf! Hagi ile Şükür...

SPOR Haberleri

Eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, verdiği röportajda, gündem oluşturacak açıklamalar yaptı.

Ümit Karan, Hagi'nin Galatasaray'da teknik direktör olduğu dönemde Hakan Şükür'le birlik olup üstüne oynadığını dile getirdi.

İşte o röportajdan önemli kısımlar...

Neden Galatasaray'da efsane olan eski futbolcuları teknik direktör olarak görev yapamıyor? sorusuna Ümit Karan; “Bu kesinlikle zeka işi. Biz çok futbolcu gördük teknik direktör olamayan. Hagi mesela. Galatasaray ve Türk futbol tarihinin en büyük yabancı futbolcusu. Ama, teknik direktör olarak hiçbir başarısı yok. Türkiye'de gittiği her takımda başarısız sonuçlar aldı. “Galatasaray niye diğer eski hocalarına şans vermiyor, bilmiyorum. Kıskançlıklar var sanki Galatasaray'da...” dedi.

"Hakan Şükür ve Hagi birlik olmuşlardı"

Hagi'nin kadro dışı bırakmasıyla ilgili soruya, “O zaman Hakan Şükür de vardı. Hagi ile bir birlik olmuşlardı o zaman. Eski takım arkadaşlarıydılar. Yalan söylemeye gerek yok artık bu saatten sonra. Benim Galatasaray'da futbol oynamamı istemediler. Ya ben ya da o oynayacaktı. Üzerime oynayarak bana şans tanımadılar. Bunu herkes biliyor. Hiç bana şans tanımak istemediler. Ben farklı olaylara bağlıyorum bu durumu. Kendisi de zaten başarılı olamadı.” şeklinde cevap verdi. (Futbolarena)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...