TT Arena'da derbi zamanı

TT Arena'da derbi zamanı

SPOR Haberleri

Aslan, Arena’ya ve ilk derbisine çıkacak olan Tudor önderliğinde, 50 bin taraftarıyla kükreme peşinde

Arena'ya 7 puan önde gelen Kartal, 341. randevuda G.Saray'ı devirip yarışın dışına itmek istiyor
Galatasaray- Beşiktaş ezeli rekabetinde 341. randevu bu akşam saat 20:00'de Türk Telekom Arena'da sahne alacak. Bu sezon henüz derbi galibiyeti sevinci yaşayamayan Aslan ve Kartal'ın kapışması şampiyonluk yarışında en keskin virajlardan biri. TT Arena'ya ezeli rakibinin 7 puan önünde gelen Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalmanın moraliyle Galatasaray'ı devirip, İgor Tudor ve öğrencilerini yarışın dışına itmeyi hedefliyor. Karabük ile Beşiktaş'ı 2-1 yenen İgor Tudor ise Galatasaray'ın başındaki ilk derbisinden 3 puanla ayrılıp "Yarışta biz de varız" demek istiyor.

QUARESMA
Ligde attığı 1 gol ve 10 asistle takımın en fazla skora katkı sağlayan isimlerinden olan Quaresma, yaptığı 190 orta ve 66 isabet değeri ile bu alanda ligin en iyi ismi durumunda bulunuyor.

SNEİJDER
Geride kalan haftalarda 16 maçta 2 gol atan ve 11 asist yapan Sneijder, Galatasaray kariyerinin en fazla asist yaptığı sezonunu yaşıyor. Aynı zamanda asist krallığı listesinde de ilk sırada yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...