HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fiyakalı Fener

Düzenleyen: /
Fiyakalı Fener
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Haftanın maçında normal süre 65-65 sona erdi. Uzatmalarda çok üstün olan sarı-lacivertliler galibiyete uzanırken Nunnaly 23 sayıyla yıldızlaştı

Spor Toto Basketbol Ligi 19. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe seyircisiz oynanan maçta İzmir’de Pınar Karşıyaka’yı uzatmalarda 85-73 mağlup etti. Maça iyi başlayan taraf olan Fenerbahçe ilk çeyreği 22-18 önde kapatttı. Daha düşük skorlu geçen ikin periyot sonunda Obradovic’in öğrencileri soyunma odasına 36-34’le üstün girdi. Üçüncü çeyrekte de başa baş bir mücadele sergilenirken dördüncü bölüme Fenerbahçe 52-49 önde başladı. Fenerbahçe 2:49 kala Berk Uğurlu ile bulduğu basket ile farkı 5’e çıkardı ve Karşıyaka molası geldi.
Dixon şansı tepti
Summers ve Owens ve Green’ins ayılarıyla İzmir ekibi skoru 65-63 öne geçti. Fenerbahçe Muhammed Baygül’ün yaptığı faul sonrası Dixon ile 3 sayılık faul atış şansı yakaladı. Çizgide 3’te 2 atan Dixon maçı 65-65’lik skorla uzatmalara taşıdı. Uzatmalara Nunnally ve Dixon’ın 3’lüğüyle başlandı. Karşıyaka boyalı alandan sayılar bulmaya çalışırken Nunnally’den bir üçlük daha geldi ve fark 6 sayı oldu. Yakaladığı üçlüklerle rakibinin direncini kıran Fenerbahçe farkı giderek açtı ve 85-73 skorla ligdeki 17. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...