Fin hamam görsün

Düzenleyen:
Fin hamam görsün

SPOR Haberleri

Türkiye’de Finlandiya’yı hiç yenemeyen ay-yıldızlılar hem bu şanssızlığını kırmak hem de gruptaki umutlarını sürdürmek amacında

Milli Takım, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki beşinci maçında bu akşam Antalya’da Finlandiya ile karşılaşacak. Antalya Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve TV 8’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı İspanyol Jesus Gil Manzano yönetecek. İlk 4 maçında 5 puanla dördüncü sırada yer alan ay-yıldızlı ekip, bir puan ve averajla beşinci durumdaki Finlandiya karşısında 3 puanı hedefliyor. 
Finlilerle 14. randevu
Türkiye, Finlandiya ile tarihinde 14. defa karşı karşıya gelecek. İki ülke A milli futbol takımları arasında 6’sı Finlandiya, 5’i Türkiye, 2’si de tarafsız sahada yapılan toplam 13 maçtan 6’sını Finlandiya, 4’ünü Türkiye kazandı. Türkiye, rakibiyle evinde oynadığı 5 maçta da galip gelemedi. Ay-yıldızlılar Finlandiya karşısında hem bu şanssızlığını kırmak hem de kazanacağı 3 puanla gruptaki şansını sürdürmek amacında. 

546. milli maç
Milli Takım, Finlandiya ile yapacağı maçla 546. karşılaşmasına çıkacak. Ay-yıldızlılar tarihinde 287’si resmi, 258’i özel olmak üzere geride kalan 545 maçta, biri hükmen olmak üzere 205 galibiyet aldı, 126 defa berabere kaldı, 214 kere de rakiplerine yenildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...