Beşiktaş yönetimi yerli oyunculara dönüş konusunda rahat

Düzenleyen:
Beşiktaş yönetimi yerli oyunculara dönüş konusunda rahat

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın başarısını engellemek için sürekli kural değiştirmeye çalıştıklarını dile getiren Metin Albayrak, “Unuttukları bir şey var; en değerli Türk oyuncular yine bizde” dedi

Türk futbolunda “14 yabancı kuralı” vizyona daha yeni girmişken geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Futbol Zirvesi’nde yerliye dönüş gündeme geldi. Ki bunun alt açılımında ise kulüplerin ekonomik olarak zor durumda olmaları vardı. Bu duruma en net ve sert tepki ise Beşiktaş cephesinden geldi. Çünkü yabancı kriterleriyle ilgili sürekli bir değişim söz konusuydu ve planlı programlı hareket eden siyah-beyazlı yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kendi kararlarına bağlı kalmamasından dertliydi. Şimdi de 14 yabancının fazla olduğu ve kısıtlama getirilmesi gündeme gelmesinin ardından Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak konuştu…

30 milyon avro teklif
“Beşiktaş’ın başarısına ve yükselişine bağlı olarak kararlar hep değiştirilecekse daha çok karar değiştirmek zorunda kalırlar” diyen Albayrak “Önceki yıllarda kural bu olacak dediler. İki sezon yerliye yönelik müthiş yatırımlar yaptık. Sonra gidişat onların düşündüğü gibi olmadı diye hemen yerli yabancı kuralını değiştirdiler. FFP kurallarına rağmen iki sezonda inanılmaz bir transfer başarısı sağladık. Şimdi yabancı futbolcu sayısını gözden geçirelim. Unuttukları bir şey var; şu an en değerli Türk futbolcuları da yine sadece Beşiktaş’ta. Oyuncularımıza gelen teklifler 30 milyon avro üzerinde” dedi.

Aboubakar’a 3 maç ceza
Olimpiakos maçında orta sahada topsuz alanda rakibe kafa atan ve direkt kırmızı kart gören Beşiktaşlı Aboubakar’a UEFA’dan 3 maç ceza geldi. Kamerunlu oyuncu, çeyrek finalde Lyon maçlarında ve yarı finale kalınması halinde ilk mücadelede takımdaki yerini alamayacak. 

Ba-Caner sahne alıyor
Senegalli forvet Caner’le birlikte bugün sahne alacak. Teknik ekibin son durumlarıın görmek ve maç havası yaşatmak istediği ikili 15.00’te Vodafone Arena’da Romanya ekibi Astra Giurgiu ile yapılacak özel maçta görev alacak. Güneş, millilerden yoksun yedek ağırlıklı isimlere şans verecek. Ki Salı günü de Ümraniye ile tesislerde maç yapılacak. Beşiktaş-A.Giurgiu maçı BJK TV’de. 

Mahkemeden seçim kararı!
Beşiktaş Kulübü, İstanbul 16. Sulh Hukuk Mahkemesinin, kulüp divan kurulunun en kısa sürede divan kurulu için seçimli toplantıya gitmesine hükmettiğini açıkladı. 28 Mayıs 2016'da yapılan divan başkanlık kurulu seçimi sonrası İstanbul 18. Asliye Hukuk Mahkemesinde açılan dava sonucunda seçimin iptaline karar verildiği hatırlatıldı. Mevcut divan kurulu başkanının karara uymaması üzerine divan üyesi Ömer Gürdamar’ın başvuruda bulunduğu aktarıldı.

Işıklar 1 saat kapalı
Beşiktaş’ta 2007 yılından bu yana tüm dünyada aynı gün gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına dahil olacak. İklim değişikliğine dikkat çekmek için bu akşam 20.30 ile 21.30 arasında Vodafone Arena’nın ışıkları 1 saatliğine kapanacak. Etkinlik Türkiye’de Doğal Hayatı Koruma Vakfı işbirliği ile gerçekleştiriliyor… Dünyada da önemli anıtlar ve binalar etkinliğe katılıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...