HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü yıldızdan dünyaya Türkiye mesajı

Düzenleyen: /
Ünlü yıldızdan dünyaya Türkiye mesajı
Antalyaspor&tt2;un Kamerunlu Futbolcusu Samuel Eto&tt2;o, Haber

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o, Türkiye bence Paris'ten, Almanya'dan daha tehlikeli bir ülke değil" dedi

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yönetici Cumhur Arıcı ve yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Konyaaltı İlçesi'ndeki Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu. Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in de hazır bulunduğu etkinlik, 150 kişilik toplantı salonunda yapıldı. Ancak yoğun ilgi nedeniyle izdiham yaşandı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Samuel Eto'o için hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardında, öğrenciler teknik adam ve yıldız futbolcuya sorular yöneltti. Antalyaspor'un ligin ilk 6 haftasındaki performansıyla ilgili soru üzerine Samuel Eto'o, teknik patron Rıza Çalımbay'a övgüler yağdırarak, “Çıkışı olmayan bir tünelde gibiydik. En büyük şansımız büyük tecrübesi olan Rıza hocanın gelmesiydi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bugünlere geldik" dedi.

ETO'O'NUN TERÖR YORUMU

Türkiye'de yaşanan terör olayları sonucunda bazı futbolcuların ülkeyi terk ettiğinin hatırlatılması üzerine Samuel Eto, şöyle konuştu:

"Maalesef bugün dünyanın her yerinde terörizm var. Sadece Türkiye'de değil. Bundan birkaç gün önce Londra'da olan üzücü olay. Daha öncesinde Almanya'da, New York'ta, Paris'te olan olaylar. Sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde oluyor bunlar. Türkiye bence Paris'ten, Almanya'dan daha tehlikeli bir ülke değil. Her futbolcu kendi fikirlerine sahiptir. Ben bu kaçışı bahane olarak görüyorum. Ben buradayım."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...