HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe 2-1 Rizespor Geniş Özeti, Golleri İzle | Fener Rize Kaç Kaç Bitti?

Düzenleyen:
Fenerbahçe 2-1 Rizespor Geniş Özeti, Golleri İzle | Fener Rize Kaç Kaç Bitti?
Fenerbahçe, Rizespor, Fenerbahçe Rizespor, Fenerbahçe Rizespor Özet, Fenerbahçe Rizespor Kaç Kaç Bitti, Fenerbahçe Rizespor Geniş Özeti Ve Golleri, Fenerbahçe Rizespor Özet İzle, Fener Rize Özet, Fb Rize Özet İzle, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Rizespor geniş özeti ve golleri burada.. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, Rizespor’u kendi evinde konuk etti. Peki Fenerbahçe Rizespor maçı kaç kaç bitti? Fener Rize maçı geniş özeti ve golleri için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir. İşte Fenerbahçe Rize maçı geniş özeti ve golleri ile ilgili detaylar…

Fenerbahçe Rizespor maçı geniş özeti ve golleri bu haberde. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe Rizespor ile karşı karşıya geldi. Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek Fenerbahçe Rizespor maçı geniş özeti ve golleri için doğru adrestesiniz. Ligde 53 puanla 3. sırada bulunan Fenerbahçe, düşme kotasında 17. sırada yer alan Rizespor’u Ülke Stadyumu’nda konuk etti. Ligde son 5 haftaya gelinirken lider Beşiktaş’la arasındaki puan farkı iyice açılan Fenerbahçe, Rizespor karşısında galip gelerek haftayı 3 puanla kapatmasını bildi. FB Rize maçı geniş özeti ve golleri, Fener Rize kaç kaç bitti? gibi detaylar bu haberde…

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı geniş özeti ve golleri için tıklayın

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe evinde düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor’u konuk etti. Sarı-lacivertliler 90+2'de bulduğu golle galibiyet serisini 4 maça çıkarırken lige tutunma mücadelesi veren Rizespor işini zora soktu. Fenerbahçe'de sarı kart gören Mehmet Topal Beşiktaş derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe 2-1 Rizespor Geniş Özeti, Golleri İzle | Fener Rize Kaç Kaç Bitti?

GOL! Geçtiğimiz haftayı derbi galibiyetiyle kapatan, haftaiçi kupada Başakşehir deplasmanından 2-2’lik eşitlikle dönen Fenerbahçe maçın 3. dakikasında öne geçti. Aatif Chahechouhe'nun sol kanattan ortasında Moussa Sow altıpasın önünde kaleye sırtı dönük pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ve topu kaleci Gökhan Akkan'ın bakışları arasında filelerle buluştu.

GOL! Kadıköy’de goller üst üste geldi ve bu kez fileleri havalandıran Çaykur Rizespor oldu. 14. dakikada Sağ kanatta Martin Skrtel'den vücut hareketi ile sıyrılan Leonard Kweuke ceza alanı içine yerden ortasını yaptı. Şener Özbayraklı, topu kontrol etmek isterken hata yaptı ve araya giren Oğuz Han Aynaoğlu sağ ayağıyla yerden vuruşunu yaparak golü buldu.

1-1’den sonra Çaykur Rizepor rakip yarı sahada paslar yaparken üstünlük golü için açık bulamadı. Fenerbahçe ise Lens ve Sow’un ileri uçtaki çabaları yetersiz kalınca ilk 45 dakika karşılıklı atılan gollerle sonuçlandı.

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçını 8 bin 514 biletli seyirci takip etti.
Fenerbahçe'de Dick Advocaat ikinci yarıya Şener-Ozan değişikliğiyle başladı. Sarı-lacivertliler orta saha bağlantısını biraz daha kuvvetlendirirken yine rakip kalede çoğalmakta zorluk çekti.

Fenerbahçe 2-1 Rizespor Geniş Özeti, Golleri İzle | Fener Rize Kaç Kaç Bitti?

Mücadelenin 66. dakikası kritik bir ana sahne oldu. Dhurgham Ismail'in gönderdiği ara pas ile sol çaprazdan ceza alanı içine giren Leonard Kweuke kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kweuke, yüzde yüzlük pozisyonda sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak kaleci Fabiano gole izin vermedi. Pozisyonda çok önemli bir kurtuluşa imza atan Fabiano müdahele sırasında sol dizinden sakatlandı ve yerini Ertuğrul Taşkıran'a bıraktı. Fenerbahçe'nin bir diğer değişikliği ise aynı dakikalarda Aatif Chahechouhe-Emenike şeklinde oldu.

Maçın duraklama dakikalarının ilk saniyelerinde Çaykur Rizespor'da Saadane, kaleci Ertuğrul'un topu oyuna sokmasına engel olunca ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

GOL! Fenerbahçe'nin beklediği gol 90+2'de geldi. Hasan Ali Kaldırım'ın ceza alanı içine doğru gönderdiği topta Emmanuel Emenike kafayla Moussa Sow'u gördü. Moussa Sow, altıpas içinden kafa vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu.

Son düdükle birlikte Fenerbahçe konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.

FENERBAHÇE: 2 - ÇAYKUR RİZESPOR: 1
Stat: Ülker
Hakemler: Ali Palabıyık, Ekrem Kan, Kerem Ersoy
Fenerbahçe: Fabiano (Dk. 69 Ertuğrul Taşkıran), Şener Özbayraklı (Dk. 46 Ozan Tufan), Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Lens, Chahechouhe (Dk. 68 Emenike), Sow
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Fink, Yakoubi, Saadane, Dhurgham İsmail, Robin Yalçın, Igiebor (Dk. 61 Recep Niyaz), Petrucci, Süleyman Koç (Dk. 90 Oğulcan Çağlayan), Oğuz Han Aynaoğlu (Dk. 77 Özgür Çek), Kweuke
Goller: Dk. 3 ve 90 2 Sow (Fenerbahçe), Dk. 14 Oğuz Han Aynaoğlu (Çaykur Rizespor)
Kırmızı kart: Dk. 90 Saadane (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 60 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 90 1 Mehmet Topal (Fenerbahçe), Dk. 86 Yakoubi (Çaykur Rizespor)


 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...