Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haydi Periler!

Düzenleyen:
Haydi Periler!

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlılar Çekya’da düzenlenecek organizasyonda gruptaki ilk maçında bugün 16.00’da Slovakya ile karşılaşacak

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın da yer alacağı 36. Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası bugün Çekya’da başlayacak. Millîler gruptaki ilk maçında saat 16.00’da Slovakya ile karşılaşacak. Mücadele NTVSpor’dan canlı yayınlanacak. Toplam 16 takımın yer alacağı turnuvada gruplarında ilk sırada yer alan takımlar doğrudan çeyrek finale yükselecek. İkinci ve üçüncüler ise çeyrek finale yükselmek için eleme maçı oynayacak. Türkiye son 3 şampiyonada ilk 5’e girmeyi başarırken, birer gümüş ve bronz madalya elde etti. Millî takım son 5 yıldır gerçekleştirdiği çıkışı sayesinde 2012 ve 2016’da olimpiyatlarda çeyrek final oynarken, 2014 FIBA Dünya Şampiyonası’nda da 4. sırayı aldı. 

 

işte millÎ kadro

Birsel Vardarlı Demirmen, Ayşe Cora, Tuğçe Canıtez, Pelin Derya Bilgiç, Esra Ural (F.Bahçe), Bahar Çağlar, Olcay Çakır Turgut, Kuanitra Hollingsvorth (Yakın Doğu), Işıl Alben, Cansu Köksal (Galatasaray), Tilbe Şenyürek (BOTAŞ), Şaziye İvegin Üner (AGÜ). Başantrenör: Ekrem Memnun.

 

GÜNÜN PROGRAMI
13.30 Belarus-İtalya
13.30 Belarus-Karadağ
16.00 Türkiye-Slovakya
16.00 Letonya-Rusya
19.00 Ukrayna-Çekya
19.00 Sırbistan-Yunanistan
21.30 Slovenya-Fransa
21.30 Macaristan-İspanya

A Grubu

Çekya
Macaristan
Ukrayna
İspanya

b Grubu

Türkiye
Belarus
Slovakya
İtalya

 

c Grubu

Sırbistan
Slovenya
Fransa
Yunanistan

 

d Grubu

Letonya
Belçika
Karadağ
Rusya

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...