Türk Messi sahne alacak

Düzenleyen:
Türk Messi sahne alacak

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yusuf Yazıcı’nın ardından gözünü “Türk Messi” olarak bilinen altyapı ürünü Abdulkadir Ömür’e çevirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yusuf Yazıcı’nın ardından gözünü “Türk Messi” olarak bilinen altyapı ürünü Abdulkadir Ömür’e çevirdi.  Yanal, 50. yıl kadrosunu kurarken bir taraftan da gelecek vadeden oyuncuları yakından takip ediyor. Trabzonspor’un altyapısında yetişen yetenekli yerli oyuncuları kadroya monte etmek isteyen Yanal, özellikle Trabzonspor’da sürekli forma şansı bulmasının ardından A Millî Futbol Takımı’na kadar yükselen ve ilk maçında olumlu izler bırakan Yusuf Yazıcı’nın ardından Abdulkadir Ömür’ü parlatmaya hazırlanıyor.  UEFA’nın “Türk Messi” olarak adlandırdığı Abdulkadir Ömür’e özel çalışma programı veren Yanal, oyuncusunun gelişimini yakından takip ederken sabırla çalışmasını istedi. 

 

En çok o konuşulacak
Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Yusuf Yazıcı da kulüp dergisine yaptığı açıklamada Abdülkadir’e övgüler yağdırarak ‘Benden 5 kat daha iyisin. Büyük oyuncu olacaksın. Sadece inan ve çalış.’ diyorum. İnanılmaz bir futbolcu. Oynamaya başladığında ülkede en çok konuşulan futbolcu olacak diye düşünüyorum. Sahada her an her şeyi yapabilecek bir yeteneği var” sözlerini kullanmıştı. Öte yandan Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür’e oldukça güvenen Yanal, Abdurrahim Dursun, Yunus Emre Çakır gibi genç isimleri de kamp kadrosuna dâhil edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...