Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor taraftarına Juraj Kucka müjdesi

Düzenleyen:
Trabzonspor taraftarına Juraj Kucka müjdesi

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin prensipte anlaşmaya vardığı Milan’ın Slovak yıldızı canlı yayında “Trabzon” diye bağırdı.

İtalyan devi Milan’da forma giyen Slovak oyuncu Juraj Kucka’dan Trabzonspor’u heyecanlandıran paylaşım geldi. Tatilde olan orta saha oyuncusunun sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın esnasında “Trabzon” diye bağırması bordo-mavilileri heyecanlandırdı. Öte yandan transferi gerçekleştirmek için büyük bir uğraş veren Trabzonspor önemli bir mesafe aldı. Başkan Muharrem Usta da 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu Trabzonspor’a kazandırmak için büyük bir mesai harcıyor. Milan ile pazarlık halinde olan Karadeniz ekibi oyuncu ile anlaşma noktasına gelirken, Trabzonspor’un Slovak savunma oyuncusu Jan Durica da bu transferde etkin rol oynuyor.  Milanlı oyuncunun konser alanından yaptığı canlı yayın sırasında bordo-mavili taraftarlardan gelen sorulara, “Trabzon, Trabzon” diyerek cevap vermesi Slovak futbolcunun Trabzonspor’a transfer olacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Durica etkisi

Öte yandan  Trabzonspor’un 10 numara transeri için için bir süredir yoğun mesai harcadığı Milan’ın Slovak yıldızı Juraj Kucka için Galatasaray’ın da devrede olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Trabzonspor’un transferde yetki verdiği menajer Özkan Doğan  görüşme yapmak için İtalya’ya gitti. Milan ve Kucka ile masaya oturan Doğan’ın uzun süren pazarlıklar sonucunda anlaşma sağladığı ve imzanın an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında. Durica’nın Trabzonspor’un Kucka’nın transferini bitirme aşamasına gelmesinde önemli faktör olduğu ifade edilirken, 1 yıllığına kiralanması planlanan Slovak yıldız için 2 milyon avro ödeneceği ifade edildi. 30 yaşındaki oyuncu da yıllık 2 milyon avro kazanacak. Bordo-mavililerin böylece Bongonda ve Kamil Ahmet’ten sonra Kucka ile transferde önemli yol alması bekleniyor.

"How are you Trabzon?"

Trabzonspor taraftarları da Kucka transferinin gerçekleşmesi için adeta seferberlik ilan etti. Çok sayıda taraftarın yoğun ilgisi üzerine Kucka sosyal medyadan yaptığı canlı yayın sırasında  “How are you Trabzon?’ dedi. Başkanı Muharrem Usta da sosyal medya hesabından, ‘How are you Trabzon? Sizden korkulur’ yazarak taraftarlara mesaj yolladı ve dolaylı da olsa transferi doğruladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...