Özbek'ten Ataman için sert sözler

Özbek'ten Ataman için sert sözler

SPOR Haberleri

Transferlerle ilgili bir önceki gün, "Bu hafta artık Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak" diyen Başkan Dursun Özbek, takımdan ayrılan isimlerle ilgili konuşurken Ergin Ataman'ı sert sözlerle eleştirdi.

BRUMA: Kiradan döndükten sonra, sözleşmesini yenilemek istedik. Fakat Bruma Türkiye'de oynamak istemiyordu. Bize en az 5 sefer gitmek istediğ-i ni söyledi. Ücrette iyileştirme teklif ettik ancak kabul etmedi. 6 ay sonra istediği takıma gidebilecekti. Biz de Galatasaray'ın menfaatlerini düşündük ve RB Leipzig'e gönderdik.
SABRİ SARIOĞLU: Kimse Sabri üzerinden spekülasyon yapmasın. Galatasaray'a çok büyük hizmetler vermiş bir sporcumuz. Sabri'ye elbette ki gereken uğurlama yapılacaktır. Yeni bir sezona giriyoruz, yeni bir kadro kuruluyor. Bu kadronun yenilenmesi, gençleştirilmesi söz konusu olmaz mı? Biz bunu yapıyoruz. Sabri de buna saygı göstermeli. Onunla yolları ayırma kararını sezon sonu aldık.
ERGİN ATAMAN: Verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel günler yaşadık beraber. Fakat bizimle sözleşmesi sona erdi. Farklı bir koçla devam etmek istedik. Buna Ergin Ataman dahil herkesin saygı duyması gerekiyor. 'G.Saray'da ücretsiz çalışırım' ifadesi yanlış bir ifade. Herkes bugüne kadar ücretini almıştır. Bu ifadeyi söylenmemiş kabul ediyorum.

UMARIM PARAMI ÖDERLER
Galatasaray Odeabank'ın eski koçu Ergin Ataman, Başkan Özbek'in kendisiyle ilgili sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi. "Doğru ve yanlışların takdirini Galatasaray taraftarı, kongresi ve spor kamuoyu verir" diyen Ataman, "Umarım 1 yıldır olan borç ve son 3 maaşı öderler" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...