Dursun Özbek: Bruma kârlı iş

Düzenleyen:
Dursun Özbek: Bruma kârlı iş

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı, “Bruma Türkiye’de oynamak istemiyordu. En az 5 sefer gitmek istediğini söyledi. Altı ay sonra bedavaydı, 15 milyon avroya sattık” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer müjdelerini verdikten sonra, takımdaki ayrılıkların perde arkasını anlattı. Portekizli futbolcu Bruma’nın Almanya’nın RB Leibzig’e transfer süreci hakkında bilgi veren Başkan Özbek, “Bruma kiradan döndükten sonra, sözleşmesini yenilemek istedik. Fakat Bruma Türkiye’de oynamak istemiyordu. Bize en az 5 sefer gitmek istediğini söyledi. Menajerini 3 defa çağırdık, ücrette iyileştirme teklif ettik ama kendisi çok net olarak Türkiye’de kalmak istemediğini söyledi. Altı ay sonra istediği takıma gidebilecek bir oyuncuydu, biz de Galatasaray’ın menfaatlerini düşündük” ifadelerini kullandı. 

Sabri’ye uğurlama yapılacak

“Bruma’yı kimse takımının dışında görmek istemez” yorumunu yapan Dursun Özbek  “Ama eğer oyuncunun Türkiye’de oynama niyeti yoksa bu sefer siz, mali yapıyı düşünmek zorundasınız. Adam oynamak istemiyor, 6 ay sonra ücretsiz bir şekilde bir takımla anlaşma şansı doğuyor. Galatasaray için iyi bir miktar karşılığında Bruma’yı gönderdik, bizim için faydalı oldu” şeklinde konuştu. Sabri Sarıoğlu ile yaşanan ayrılıkla ilgili değerlendirme yapan Galatasaray Başkanı “Sabri’yi ne kadar sevdiğimi, kendisi de iyi bilir. Sabri’ye elbette ki gereken uğurlama yapılacaktır. Kimse Sabri Sarıoğlu konusu üzerinden spekülasyon yapmasın” dedi.

Ataman'ın sözü

Başkan Dursun Özbek, “Ben bir yıl bedavaya çalışmaya hazırdım” diyen Ergin Ataman’a sert çıktı. Gelecek sezon farklı bir koçla devam etmek istediklerini, buna Ergin Ataman da dâhil herkesin saygı duymasını bekleyen Özbek “Ataman’ın ‘Galatasaray’da ücretsiz çalışırım’ demesi yanlış bir ifade. Herkes bugüne kadar ücretini almıştır, bundan sonra da alır” diye konuştu. Ataman da twitter hesabından “Doğru ve yanlışların takdirini Galatasaray taraftarı, kongresi ve spor kamuoyu verir. Umarım 1 yıldır olan borçlarını ve son 3 aylık maaşımı öderler” ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...