Maicon yola çıktı

Düzenleyen:
Maicon yola çıktı

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın iki sezondur savunma sıkıntısı yaşadığı açık.

Galatasaray’ın iki sezondur savunma sıkıntısı yaşadığı açık. Bu sebeple de sarı-kırmızılılar uzun süredir stoper arayışındaydı. Bu arayış geçen sezonun devre arasında da vardı. Hatta bu nedenle Gençlerbirliği’nden Ahmet Çalık takviyesi yapılmıştı. Galatasaray bu yaz ilk stoper transferini ise Brezilyalı Maicon ile anlaşarak gerçekleştirdi. Sao Paolu kulübüne 7 milyon avro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödeyecek sarı-kırmızılılarda Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor bu transferle hayli mutlu oldu. 

5 yıllık mukavele
G.Saray’ın anlaşmaya vardığı Brezilyalı stoper Maicon bu sabah İstanbul’da olacak. G.Saray Başkanı Dursun Özbek’in “Galatasaray uçakları İstanbul’a inecek” sözlerinin ardından gözlerin çevrildiği sarı-kırmızılılarda, transfere en yakın isim Maicon’du. G.Saray’ın 28 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Sambacıya yıllık 2.6 milyon avro ödenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...