Galatasaray'da stoper defteri kapanmadı

Düzenleyen:
Galatasaray'da stoper defteri kapanmadı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı stoper Maicon ile el sıkıştı ancak Tudor, İtalyan “Acerbi” diye tutturdu. 8 milyon avroluk teklifi kabul görmeyen Cimbom, Sassuolo kulübüyle tekrar masaya oturacak

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’ın öncelikli gündem maddelerinden olan stoper transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Brezilyalı Maicon ve kulübü Sao Paulo ile her konuda anlaşan, tecrübeli stoper ile ön protokolü de yapan sarı-kırmızılılar, bu oyuncuyu imza için bekletiyor. Çünkü stoper pozisyonu için asıl hedef; Francesco Acerbi. Teknik direktör Igor Tudor’un hayranlık derecesinde beğendiği 28 yaşındaki stoper için daha önce İtalyan ekibi Sassuolo’ya 8 milyon avroluk teklif yapan Cimbom, masadan mutsuz kalkmıştı. Ancak Galatasaray yönetimi bu konuda pes etmemeye karar verdi. Sportif Direktör Cenk Ergün bayramda da mesai yapacak.
Takas da koyulabilir
Riva ihalesinin de beklenilenden iyi geçmesinin ardından harcama yapma konusunda biraz daha rahat davranan sarı-kırmızılı yönetim, Tudor’un isteklerinin birçoğunu yerine getirmeye çalışıyor. Bu sebeple Acerbi meselesini kapatmayan ve yeniden harekete geçen Galatasaray yönetimi, İtalyan stoper için 15 milyon avro isteyen Sassuolo kulübüyle tekrar masaya oturacak. Sarı-kırmızılılar, bonuslar şıkkında takas da dâhil olmak üzere türlü seçenekler oluşturup, İtalyanlara bir teklif daha sunacak.

İSTİKRAR ABİDESİ 49’DA 49! 

Maicon’u cepte tutan Galatasaray, Francesco Acerbi’den vazgeçmiş değil. Sarı-kırmızılıların bir teklif daha götüreceği Acerbi istikrarıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon Sassuolo formasıyla 49 maça çıkan 28 yaşındaki stoper bu karşılaşmaların hepsinde 11’de forma giydi. Acerbi 2015-16’da 38, ondan önceki sezon da 32 karşılaşmada ter döktü. 1.92’lik stoper ayrıca son 3 sezonda 11 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...