HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Federer'den bir zafer daha!

Düzenleyen: /
Federer'den bir zafer daha!
Federer, , Haber

SPOR Haberleri

Roger Federer kariyerine bir şampiyonluk daha ekledi. İsviçreli raket, Halle Tenis Turnuvası finalinde Alexander Zverev’i bir saatten kısa süre içinde yenerek şampiyon oldu.

Roger Federer, Wimbledon öncesi Almanya'da düzenlenen Halle Tenis Turnuvası’nda zafere ulaştı. Çim zeminde finale dek set kaybetmeyen 35 yaşındaki İsviçreli tenisçi, Alexander Zverev’i de 2 set sonunda geçerek Almanya'da 9. kez şampiyon oldu. 

Federer, Alman rakibi Zverev’i 6-1 ve 6-3 tamamlanan set sonuçlarıyla 53 dakika sonunda yenmeyi başardı. 

İsviçreli tenisçi bu zaferle birlikte bu yıl 4. şampiyonluğunu kazandı. Wimbledon öncesi formda bir görüntü çizen Federer; Avustralya Açık, Indian Wells ve Miami Open'da mutlu sona ulaşmayı başarmıştı. Federer, sezonun geri kalan bölümüne daha iyi hazırlanmak amacıyla Fransa Açık Tenis Turnuvası'na katılmamıştı. 

18 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Federer, 3 Temmuz'da başlayacak Wimbledon'da da zafere ulaşırsa; Pete Sampras'ı geçerek; bu prestijli turnuvayı en çok kazanan tenisçi olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...