Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

RvP’ye veto geldi, 'Gidemezsin!'

Düzenleyen:
RvP’ye veto geldi, 'Gidemezsin!'

SPOR Haberleri

Emenike’nin kalemini kıran, Sow’a bel bağlayamayan, Fernandao’nun formundan emin olamayan Aykut Kocaman “Uçan Hollandalının” ayrılma arzusunu geri çevirdi

M. EMİN ULUÇ - Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de golcülerin durumu sıkıntıya neden oluyor. Üç farklı kulvarda mücadele edecek sarı-lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman, 3 hazır golcü istiyor. Emenike’nin üzerini çizen Kocaman, Sow ve Fernandao’daki belirsizlik nedeniyle Robin van Persie’nin üzerine titriyor. Yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak olan Fernandao’nun form durumundan emin olamayan Aykut Hoca, Sow’un da takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmediği için tüm planlarını elindeki tek sağlam golcü olan RvP’ye göre yapıyor. 

Hayallerini erteleyeceksin
Bu nedenle Robin van Persie’nin Hollandaya dönme hayalleri suya düşmüş durumda. Kariyerine başladığı kulüp olan Feyenoord’a dönebilmek için Çin ve Arap takımlarından gelen teklifleri geri çeviren, maaşında da ciddi bir indirime razı olan RvP’ye Aykut Kocaman’dan izin çıkmadı. Van Persie’yi bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak isteyen Feyenoord’un bu beyhude cabası Fenerbahçe’nin kapıyı kesin bir dille kapatmasıyla son buldu. 33 yaşındaki golcünün 1 yıl daha Fenerbahçe’de kalarak kontratını tamamlaması kesinleşti.

Fernandao, Sow’a bağlı
Bu arada Aykut Kocaman’ın Fernandao’yla ilgili kesin kararını Moussa Sow’dan gelecek habere göre vereceği öğrenildi. RvP’nin yanı sıra Sow’u da kadrosunda isteyen Aykut Hoca, Senegallinin kalması hâlinde Fernandao’yu da elden çıkaracak. Roma’nın satış listesine koyduğu Fildişili Seydou Doumbia da gelirse Fenerbahçe’nin forvet hattı RvP, Sow ve Doumbia’dan oluşacak. Fildişi yıldızın transferine onay veren Aykut Kocaman, Doumbia’nın da sarı-lacivertli formayı giymesi hâlinde birbiriyle yarıştırabileceği 3 golcü hedefine ulaşmış olacak.

van der Wiel’e  hiç taviz yok
Fenerbahçe Yönetimi, problemli yıldız Gregory van der Wiel’den kurtulmak için fırsat kolluyor. Geçen sezon sakatlık bahanesiyle takımı sabote eden, şimdi de 4 milyon avroluk maaşı sebebiyle ayrılmak istemeyen Hollandalı için detaylı bir çalışma başlatıldı. Wiel’in bütün disiplinsizliklerini bir dosyada toplayan sarı-lacivertliler, kampa geç katılması ya da yine mesele çıkarması hâlinde sözleşmesini tek taraflı feshedecek.

Yeni hedef Campbell
Sağ kanat arayışındaki F.Bahçe, Edin Visca’nın Trabzonspor’la anlaşmasından sonra rotayı Joel Campbell’a çevirdi. Jeremain Lens’ten haber bekleyen sarı-lacivertliler, Hollandalıya alternatif olarak Arsenal’in 24 yaşındaki Kosta Rikalısıyla temasa geçti. Campbell için Arsenal’a 3 milyon avro teklif edildi. 

Ve Kocaman işbaşı yaptı
“Nerede kalmıştık” diyen teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe’de mesaiye başladı. Can Bartu Tesisleri’ne giden Kocaman ve yardımcıları yeni sezon kampı öncesi Düzce Topuk Yaylası’nda ve İsviçre’de uygulanacak çalışma programı üzerinde son rötuşları yapıyor. 

Fenerbahçe kral sever
Mevcut kadrosunda 4 gol kralı bulunan Fenerbahçe’nin hedefindeki yeni isim Seydou Doumbia da gol kralı. Fildişili oyuncu, 2009-10’da Young Boys formasıyla attığı 30 golle krallık tacını taktığı İsviçre’de bu sezon da Basel kaydettiği 20 golle kral oldu. Kadrosunda Premier Lig kralı Robin van Persie, Ligue 1 kralı Sow ve Süper Lig kralları Fernandao ile Aatıf’ı barındıran Fenerbahçe’nin önceki yıllarda kadrosuna kattığı Zafer Biryol, Mateja Kezman, Daniel Güiza, Gökhan Ünal, Mamadou Niang da kral unvanına sahip isimlerdi. Alex ile Semih Şentürk ise Fenerbahçe forması altında gol krallığı yaşamıştı. Bu arada teknik direktör koltuğuna oturan Aykut Kocaman’ın lakabının KRAL olduğunu da unutmamak gerek. Kocaman, 1988-89’da 29, 1991-92’de 25, 1994-95’te 27 golle kral olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...