Fenerbahçe Doumbia transferinde rakipsiz kaldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe Doumbia transferinde rakipsiz kaldı

SPOR Haberleri

Roma’nın gözden çıkardığı Seydou Doumbia için Sporting Lizbon ile yarışan sarı-lacivertliler, Portekiz ekibinin havlu atmasıyla rahatladı

Fenerbahçe bir numaralı golcü adayı Seydou Doumbia’nın transferinde mutlu sona çok yakın. Fildişi golcü için Sporting Lizbon’la çekişen sarı-lacivertliler Portekiz ekibinin bu transferden vazgeçmesiyle rakipsiz kaldı. Portekiz gazetesi O Jogo, Doumbia’ya 2.7 milyon avro öneren Sporting’in Roma’yla anlaşamayınca transferden vazgeçtiğini yazdı. Doumbia’nın menajeri Christophe Payot ile bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, yıllık 3 milyon avro karşılığında yıldız oyuncuyu imzaya razı etti. Şimdi Roma’nın kararı bekleniyor. 
Colley pazarlığı
Yeni sezonda Skrtel-Kjaer ikilisini bozmak istemeyen Aykut Kocaman, kadroda düşünmediği Roman Neustadter’in yerine alacağı ismi de belirledi. Kiralıktan dönen Hakan Çinemre ve A takımla çalışan Yiğithan’a rağmen stopere takviye isteyen Kocaman, yönetime Genk’in Gambiyalı savunmacısı Omar Colley’in adını verdi. Aykut Hocanın uzun süredir takip ettiği 1.92’lik Colley için operasyon başladı. Belçika ekibi Genk’in 5 milyon avroluk isteğini 3 milyon avroya çekmesi halinde bu transferin gerçekleştirileceği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...