Arfa'da ışık var

Düzenleyen:
Arfa'da ışık var

SPOR Haberleri

Fenerbahçe geçen sezon anlaştığı ancak son anda PSG’ye kaptırdığı Hatem Ben Arfa’ya sarı-lacivertli formayı giydirmeye kararlı. 30 yaşındaki 10 numaranın imzası an meselesi

M. EMİN ULUÇ

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, uzun zamandır yaşanan 10 numara sıkıntısını da Tunus asıllı Fransız yıldız Hatem Ben Arfa’yla çözmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler geçen sezon başında imza attırmak üzereyken PSG’ye kaptırdığı 30 yaşındaki Arfa’yı bu sefer Kadıköy’e getirmeye çok yakın. PSG’nin gözden çıkardığı Hatem Ben Arfa’ya eski kulübü Nice’in yanı sıra Nantes da talip. Ancak Nantes Başkanı Waldemar Kita yaptığı açıklamada Arfa’nın rotasının Fenerbahçe olduğunu ifade etti.
Fransızlar umutla bekliyor ama…
Kita, “Hatem Ben Arfa, Türkiye’de oynayacak ama ilgimiz sürüyor” açıklamasıyla henüz bu transferde havlu atmadıklarını belirtti. Belhanda yarışında Galatasaray’a geçilen Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere de, eski yıldızları Hatem Ben Arfa için fırsat kolladıklarını ifade etti. Fransızlar Galatasaray’ın adını da Hatem Ben Arfa’yla anıyor ancak Belhanda’yı alan sarı-kırmızılıların bu oyuncuyla ilgisi yok. Geçen sezon PSG’den yediği çalım sonrası adımlarını temkinli atan Fenerbahçe’nin de Arfa’yı Nantes ve Nice’e kaptırmaya niyeti yok. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Hatem Ben Arfa yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek.
Yıllık 3.5 milyon €
Hatem Ben Arfa için PSG’ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, tecrübeli oyuncuya da 3.5 milyon avro garanti para teklif etti. Ben Arfa geçen sezon 32 maça çıktığı PSG’de 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...