Maaşa zam işe devam!

Düzenleyen:
Maaşa zam işe devam!

SPOR Haberleri

Geçen yıl 1,6 milyon avroya oynayan Brezilyalı yıldızın maaşı bonuslarla birlikte yüzde yüze yakın artacak

Beşiktaş yönetimi, bir taraftan yapılacak takviyeler için çalışırken bir taraftan da takımı şampiyonluğa taşıyan isimleri tutmaya çalışıyor. Siyah-beyazlılarda Porto’dan kiralanan Aboubakar için belirsizlik sürerken, bir süre önce Benfica ile görüşülüp opsiyon hakkı 1 yıl daha uzatıldığı açıklanan Talisca ile ilgili somut adımlar atıldı. Beşiktaş’taki ilk sezonunda 33 resmî maçta 17 gol, 6 asistlik performans sergileyen Talisca’nın bir yıl daha kiralık oynama opsiyonu devreye sokuldu. Ancak 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun “Maaşıma zam yapmazsanız oynamam” restinin ardından Fikret Orman “tamam” dedi.
1 Temmuz’da görüşme
Manchester United ile adı anılmaya başlayan Talisca’yı kaybetmek istemeyen Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun menajerine Başkan Orman’ın kararı tebliğ edildi. Geride kalan sezon Beşiktaş’tan 1,6 milyon avro maaş alan Talisca için siyah-beyazlılar, 2 milyon avro önerdi. Menajerin “Biz yüzde yüz zam istiyoruz” demesi üzerine siyah-beyazlılar rakamı 2,2 milyon avroya çıkarıp “Gelin yüz yüze görüşelim” dedi. Başkan Fikret Orman, 1 Temmuz’da İstanbul’a gelecek olan Talisca ile baş başa görüşecek ve yeni sözleşmede bonuslarla birlikte maaşında yüzde yüze yakın artış olacağı belirtilecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...