Beşiktaş yönetimi taraftarları deplasmana götürmeyecek

Düzenleyen:
Beşiktaş yönetimi taraftarları deplasmana götürmeyecek

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi, UEFA Temyiz Kurulu'nın cezayı onaması durumunda 2 yıl boyunca taraftarları deplasmana götürmeme kararı alacak.

Fransa’da oynanan Lyon maçı öncesi yaşanan olaylar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve 2 sezon boyunca tribün olaylarının çıkmaması şartıyla Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası alan Beşiktaş’ta yöneticiler 13 Temmuz’da savunma için İsviçre’ye gidecek.

Şok ceza nedeniyle UEFA’ya yaptığı itiraz başvurusu kabul edilen siyah-beyazlı yönetim geniş kapsamlı bir savunma gerçekleştirecek.

OLAYI FRANSIZLAR ÇIKARDI
İlk olarak kendilerine verilen ertelemeli cezanın haksız olduğunu yineleyecek olan Beşiktaş Yönetimi, görüntüler eşliğinde yaşananların Lyon Kulübü Yönetimi’nin sorumluluğunda olduğunu dile getirecek. Beşiktaşlı taraftarların olay çıkarmadığını anlatarak hadiselerin tamamen Fransız tribünlerinde yaşandığını anlatacak olan siyah-beyazlılar daha sonra UEFA’nın vereceği kararı bekleyecek.

UEFA CEZAYI ONARSA TARAFTAR DEPLASMANA GÖTÜRÜLMEYECEK
Milliyet'in haberine göre; UEFA Temyiz Kurulu’ndan da aynı kararın çıkması durumunda Beşiktaş Yönetimi’nin Avrupa deplasmanlarına taraftar götürmeme kararı alabileceği öğrenildi.

Beşiktaş Park’taki maçlarda tribün olayları çıkmasını beklemeyen ve İstanbul’da kontrolün tamamen kulüpte olması nedeniyle endişe taşımayan yönetim, UEFA Temyiz Kurulu’nun cezayı onaması halinde deplasman maçlarını riske atmamayı düşünüyor.

UEFA Disiplin Kurulu yeni bir taraftar olayı yaşanması halinde siyah-beyazlı kulübü 1 yıl Avrupa kupalarından men edeceğini duyurmuştu.

MEKTUP GELDİ
UEFA, Beşiktaş Kulübü’ne gönderdiği davet mektubunda itiraza ilişkin duruşmanın 13 Temmuz Perşembe günü İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacağını resmen bildirdi. Mektupta duruşmanın TSİ 10.30’da başlayacağı bilgisi de yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...