HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

140 bin avroya Galatasaray'ı dağıttılar

Düzenleyen: /
140 bin avroya Galatasaray'ı dağıttılar
Östersunds Galatasaray, Galatasaray, Uefa, Haber

SPOR Haberleri

Östersunds karşısında mağlup olan Galatasaray'ın kadro değeri ile rakibi arasındaki fark dikkat çekiyor.

Sarı-kırmızılıların yaklaşık kadro değeri 100 milyon avro… İsveç ekibinin ise 3 milyon avro… Yani Aslan, tüm kadrosu bir futbolcu maaşına denk gelen Östersunds'a boyun eğdi. Ev sahibi takımın gollerini atan iki ismin de yıllık maaşları ise 70'er bin avro.(Toplam 140 bin avro)...

MAÇ BOYUNCA 3 İSABETLİ ŞUT

Galatasaray İsveç temsilcisi karşısında o kadar etkisizdi ki koskoca 90 dakika boyunca sadece üç isabetli şut bulabildi. İlk isabetli şut ise 36. dakikada Selçuk İnan'ın serbest vuruşundan geldi. Ev sahibi Östersunds ise 6-7 tehlikeli pozisyon oluşturdu. Bunların üçünde çerçerçeveyi bulmaya başarken, iki kez kaleci Muslera'yı avladı.

TUR İÇİN 3 GOL ŞART

İsveç temsilcisi Östersunds'u 20 Temmuz'da Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayacak olan Galatasaray, rakibini 3-0 yendiği takdirde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna yükselecek. 2-0'da maç uzatmalara, gerekirse penaltılara giderken 3-1 ve 4-2 gibi iki farklı gollü Cim Bom galibiyetlerinde gülen taraf konuk takım olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...