Burak yuvaya dönmek için çabalıyor

Düzenleyen:
Burak yuvaya dönmek için çabalıyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavililere dönmek isteyen yıldız golcü, Çin kulübüne “Artık katkı sağlayacağımı düşünmüyorum. Trabzonspor’a gidişime yardımcı olun” dedi.

Trabzonspor yılın transferine imza atmak için gün sayıyor. Burak Yılmaz kulübü Beijing Guoan’dan ayrılmak için de büyük uğraş veriyor. Yıldız golcü bordo-mavili yöneticilere transfer görüşmelerinde bizzat bulunmak istediğini söylemişti. Kulübüyle yaptığı görüşmede Burak Yılmaz kesin olarak ayrılmak istediğini söyledi. Başarılı futbolcunun “Bana güvendiniz ve ben de takımım için elimden geleni yaptım. Ancak ailem buraya uyum sağlayamadı. Onlar Türkiye’de ben Çin’deyim. Çocuklarımı özlüyorum. Ailevi durumlarım sebebiyle artık Beijing Guoan’a katkı sağlayabileceğimi düşünmüyorum. Lütfen Trabzonspor’a gidişime yardımcı olun” dediği öğrenildi. Trabzonspor’a dönmek için üzerine düşeni yapan Burak Yılmaz ayrıca Çin kulübünden aldığı yıllık ücretin çok altında bordo-mavili kulübe evet dedi.

Ankette yüzde 79 evet

Çin’de yılda 8 milyon avro kazanan millî golcü, transfer gerçekleştiği takdirde Trabzonspor’dan yıllık 3 ila 3,5 milyon avro arasında ücret alacak. Öte yandan yıldız golcü konusunda bordo-mavili taraftarların heyecanlı bekleyişi de devam ediyor. Burak Yılmaz’ın transferi hakkında Haber61’in taraftara sorduğu “Trabzonspor Burak Yılmaz’ı transfer etmeli mi?” sorusundan olumlu sonuç çıktı. Yaklaşık 7 bin taraftarın oy kullandığı ankette bordo-mavili taraftarlar yüzde 79 oy oranıyla “Evet” tercini işaretledi. Oy kullananların yüzde 17’lik bölümü “Hayır”ı seçerken yüzde 3’lük bölüm ise “Kararsızım” oyu kullandı.

Akyazı, hayallerini üslüyor

Burak Yılmaz Trabzonspor’a dönmek için bizzat uğraşırken, Akyazı’da bordo-mavili formayı giyeceği günün hayâllerini kuruyor. Yıldız oyuncu, şampiyonluk için iddialı hazırlıkların yapıldığı 50. yılda Trabzonspor formasını yeniden giymeyi çok istediğini belirterek “Umarım kulübüm ile anlaşma sağlanır ve kısa sürede Trabzon’a gelirim. Akyazı’daki ambiyansı gördüm. Orada sahaya çıkıp gollerimle taraftarların çığlıklarını yeniden duymak çok istiyorum” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...