HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe, Milan’ın ilk teklifini reddetti

Düzenleyen: /
Fenerbahçe, Milan’ın ilk teklifini reddetti
Fenerbahçe, Milan, Kjaer, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer’i kadrosuna katmak isteyen Milan, sarı-lacivertli kulübe ilk teklifini 8 milyon Euro olarak yaptı. Ancak Fenerbahçe, bu teklifi düşük gördü ve reddetti.

Fenerbahçe’nin yıldız savunmacısı Simon Kjaer’i kadrosuna katmak için uzun süredir bu oyuncuyla görüşen İtalya temsilcisi Milan, sarı-lacivertli kulübe ilk teklifini yaptı. Kırmızı-siyahlı ekip, bu oyuncu için Fenerbahçe’ye 8 milyon Euro bonservis bedeli önerirken, yönetim bu teklifi hiç düşünmeden reddetti. Sarı-lacivertli yöneticilerin düşündüğü rakamın çok aşağısında olan bu teklif sonrasında Milan’ın 2. bir teklife hazırlandığı öğrenildi. İtalyan ekibinin yetkilileri, Fenerbahçe’nin kapısını 10 milyon Euro’dan çalmaya hazırlanıyor. Yönetim ise Kjaer için daha yüksek bir teklif bekliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...