HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Transferi açıkladılar... Nani dönüyor!

Düzenleyen: /
Transferi açıkladılar... Nani dönüyor!
Nani, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

İspanyol Marca Gazetesi, Fenerbahçe’nin Nani’yi kiralamak istediğini yazdı.

İşin gerçeği ise sonradan ortaya çıktı: Portekizli yıldız geri dönmek istiyor!... 

İşte detaylar:

Sarı-Lacivertliler’in transfer çalışmalarında sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Valencia’nın Şilili sağ kanat oyuncusu Orellana’yı kiralamak için girişimde bulunmuştu.

İspanyol Marca Gazetesi ise yeni bir iddia ortaya atarak, Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Nani’yi istediğini yazdı. Kanarya’nın Valencia’ya Portekizli yıldız için teklif yaptığı öne sürüldü. Ancak işin aslı sonradan ortaya çıktı. Teklifin Fenerbahçe’den değil Nani cephesinden geldiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonun başında ayrılmak isteyen ve 8.5 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibine transfer olan 30 yaşındaki oyuncunun bu kez de geri gelmek için çabaladığı kaydedildi.

Ancak Fenerbahçe’nin, maliyeti Orellana’dan çok daha yüksek olan ve geçtiğimiz sezon yönetimin istememesine rağmen ayrılan Nani’ye soğuk baktığı belirtildi.

Yönetimin bu tavrında, Portekizli futbolcunun diz sakatlığı nedeniyle sezon öncesi idmanlarının büyük bölümünü kaçırmasının da etkisi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...