Trabzonspor’a çifte müjde

Düzenleyen:
Trabzonspor’a çifte müjde

SPOR Haberleri

Trabzonspor bu hafta içinde iki büyük transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor.

Bunlardan ilki Beşiktaş’ta oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Arjantinli futbolcu Jose Sosa, diğeri ise Serdar Taşçı. Bordo-mavililer Sosa için 5 milyon avroya çıkan bordo-mavili yöneticiler, İtalyan kulübünden sıcak geri dönüş aldı. Her iki kulüp arasında yapılacak detaylı görüşmenin ardından transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor. Anlaşma sağlanması halinde Trabzonspor 32 yaşındaki oyuncuya yıllık 2,7 milyon avro garanti ücret ödeyecek. Trabzonspor’un renklerine katmaya hazırlandığı bir başka oyuncu da Serdar Taşçı. Transferi yılan hikâyesine dönen Serdar Taşçı, sonunda kulübü Spartak Moskova’yı ikna etmeyi başardı. Bordo-mavili ekibin teklifini değerlendirmek istediğini söyleyip Rus kulübüne ‘Beni bırakın’ diyerek baskı yapan gurbetçi oyuncu sonunda muradına kavuştu. Trabzonspor’un Serdar Taşçı’yı kısa süre içinde Türkiye’ye getireceği öğrenildi. 

Burak'tan iyi haber

Fenerbahçe maçında sakatlanan Trabzonspor’un golcü futbolcusu Burak Yılmaz’dan iyi haber geldi. Kasığında gerilme olan oyuncunun 1-2 gün dinlendirildikten sonra takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi. İlk iki maçta 3 gole ulaşan Burak Yılmaz’ın Göztepe maçında takımdaki yerini alması bekleniyor. 

Son sezonun en gollü başlangıcı

Süper Lig’in ilk iki haftasında 4 puan toplayarak üst sıralarda kendine yer bulan Trabzonspor, 2 maçta attığı 4 golle ligde son 6 sezonun en gollü başlangıcını yaptı. 2010-11 sezonunun ilk 2 haftasında oynadığı maçları kazanan ve toplamda 5 gol kaydeden bordo-mavililer, daha sonraki sezonlarda kısır başlangıçlara imza atmıştı. 

Yerliler katkı yaptı

Yabancı oyuncuların Süper Lig’e damga vurduğu dönemde, yerli oyuncuların en fazla gol attığı takım Trabzonspor oldu. İlk hafta A. Konyaspor 2-1 yenip, ikinci haftada deplasmanda F.Bahçe ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor’da atılan 4 gol de yerli oyunculardan geldi. 4 golün 3’ünü Burak, 1’ini de Olcay Şahan kaydetti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...